< Home

Premiärvinst och mikrofonkåta flickor

Goderdager .
Igår var det seriepremiär, nästintill perfekta förhållanden. Vi började riktigt nervöst och virrigt,efter ca 35min hittade vi mer och mer rätt i positionsspelet och i våran aggressivitet. Gick in i halvtidsvila med 1-0 ibaken.
Kom ut som ett helt nytt lag,det fanns egentligen inte så mycket att ändra på utan mest att vi skulle ha tålamod och låta nervositeten förlora kampen om matchen. Det gjorde den vill jag lova, aggressivt, beslutsamt, tålmodigt byggde vi upp vårat spel och tog över matchen. Stina satte 1-1, glädjen var total i laget. Efter en tids press innehållande missade målchanser kom äntligen kvitteringen. Vi föll lite tillbaka och lugnade oss lite efter den tuffa pressen, men det dröjde inte allt förlänge innan vi återupptog den igen. Linnéa kommer in från bänken och gö ett piggt inhopp driver på vänsterkanten med sin nästan lika tuffa motståndare men stark som hon är kommer hon förbi och drar till med en äta tåblaja/yttersida och den går i första stolpkrysset, (hade blivit grymt om hon hade satt den!) Stina får returen och missar öppet mål.. Matchen fortlöper och återefter ett avlossat skott får Anna "Bacon" Gullberg tag i bollen och punkterar matchen. Sätter 2-1 och vi flyger upp från bänken i nästan glädje tårar, nervositeten var total ute på sidan.
(Allt detta bevakades från sidan och inte inne på planen)
Så jäkla jobbigt att sitta och titta på när man bara vill ut och springa på planen.. Men rehaben går bra så hoppas till Tinnis matchen. Ska bara bevisa det också.
Måste säga att gårdagens plus går till Bacon som slet som ett djur och såg riktigt på hugget ut..vilket visade sig med. Stort grattis till Elin Carlswärd som blev matchenslirare.
Det ska också sägas att Domarna i denna matchen var PINSAMT dåliga. Mariebo fick en straff efter en såkallat "filmning"  (tjejen kastade sig som om någon kapade henne uppe vid låren kanske ska söka till dramaten eller nåt?) Ialla fall dom fick straff,dömt är dömt som man har lärt sig.. Caroline "Cao" Ekman grym som hon är räddar straffen(!!) släpper retur Cornelia "Corre" Davour jagar upp returen och skyddar bollen med kroppen, av någon sjukt konstig anledning blir det Straff igen! i loppet av 2sek har domarn gjort två rejält stora tabbar och dömt straff gånger två!! Sjukt. Denna bränner dom och det var en jäkla tur för domaren. Dessvärre satte dom sitt 1-0 mål tätt efter men vi vet jue alla hur denna match slutade.
Vi var sjukt starka fysiskt och psykisk och vann matchen OCH matchen i matchen.

Men det är under all kritik att domarna i div 2 får vara så här dåliga. Detta var bara två stora incidenter av alla som hände.. och dom är omöjliga att räkna!

Var på Ulrika Gagers 30års fest med riktigt härligt var det att träffa henne och Klara Gager igen.
Super tack för en råskön fest och ett bra gung på dansgolvet tackvare livebanden och flickorna/pojkarna som var mikrofonkåta när bandet hade pause. haha.:D
Säger bara en sak.. Det är sorgligt!! Fan vad ledsen jag blir.. Mitt hjärta gö ont¨..

Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0