< Home

Energirådgivare

Det finns märkligt nog människor omkring oss vart vi än tittar som är Energitjuvar. Dom liksom tar all energi ut från en annan källa. Så märkligt att dom tar och tar men märker inget att energinivån sjunker hos den som ger.
Oftast är det ett givande vs tagande som synkar i harmoni. Men då och då försöker man synka med fel källa och nivån sjunker snabbt. Behovet att skapa harmoni är själva grunden för en bra relation. När den vilja varken finns eller överhuvudtaget inte existerar i mottagarens register så händer det att givare viker sig. Allt i hoppet att tids nog så kommer den tanken hos mottageren att svepa över. Givarens nivå har nu sjunkit så lågt att det inte finns plats för sin egen balans och den rubbas och omvandlas till något helt annat. . .
Det är som man brukar säga om domare i en fotbollsmatch, "När domaren inte "syns" i matchen då är han/hon som bäst".
Det är samma princip i harmonin,när tanken om energinivå inte ens korsar våra tankarna så är det en grym källa man hittat och då är de inte mycket som kan rubba den.

Du är värd att hitta balansen,utan besatthet och krav. Jag vet att du vill synka,men tror dessvärre att det är fel källa för dig. Kanske inom en annan framtid men inte här och nu. Givaren och mottagaren måste utvecklas på varsina håll,för just nu är dom under uppbyggnad. Det kommer bara bli kortslutning gång på gång. Visst byt en propp och försök igen,men resultatet kommer bli detsamma i slutändan.
Till slut så rubbar det hela din existens.


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0