< Home

Södra Cupen 2008

Då ska vi se..vet inte riktigt vart jag ska börja. Helt sjukt vilken cup vi har gjort i år.
Fredagen spelade vi gruppspel och gick obesegrade genom den. Vi spelade dock ganska långt under våran kapacitet men skönt att vi inte tappade några poäng tack vare det. Vi fick sova en natt innan det var dags för spel igen.
Laddade med lite titt på b-laget som tyvärr åkte ur men som kämpade riktigt bra stundtals.
Vi hade våran slutspelsgrupp kl 19.30 Lördagen i dacke,lite segt att vänta hela dagen för att spela men vi var taggade som aldrig förr.
Tinnis stod för motsåndet,tror att dom gjorde första målet och att vi kvitterade och tog ledningen,i denna match fixade t.o m jag så jag fick stå med i målprotokollet vilket var oerhört skönt. Sen kvitterade dom igen,och efter lite tafatt spel av oss tog dom ledningen också vilket blev stående tiden ut. En riktigt luften ur kroppen match. Vi verkligen var bättre men bjöd dom på alldeles för lätta saker. Det var bara att gå till sig själv och tänka igenom lite snabbt för att sedan släppa allt och ladda om.
Våra förutsättningar var nu lite ändrade så vi var tvungna och vinna våran sista match mot Kenty 2 och att dom i sin tur skulle vinna mot Tinnis.
Peppade,taggade och avslappnade klev vi ut på planen,och verkligen visade hur vi kan spela när vi är som bäst. Vi vann matchen med 4-0. Otroligt skönt och äntligen började vi slappna av. Nu återstod inget annat än att heja fram Kenty till vinst. Och hejade gjorde vi,så himla nervöst att sitta där och veta att det räcker med att dom bara vinner med 1-0 så är vi vidare.. Vi försökte dra vårat strå till stacken och efter mycket peppande skrik  från läktaren av oss La Familia medlemmar så lyckades kenty vinna matchen. Ett jubel utan begränsningar intog hallen och vi södra brudar stod och kramade,hoppade t.o m en o en annan glädje tår föll. Vi var vidare så skönt,för tror ja talar för alla när jag säger att vi kände att vi var inte klara i denna tunering ännu. Vi hade mycket kraft och mer att visa.
Så det var nu bara att snabba sig till Lagmanshallen där det stod klart att Husqvarna FF (våra seriekollegor) var motståndet i semifinalen. Matchen drog i gång och vi lirade som aldrig förr. Äntligen så klaffade allt. Avslappnade,lugna,njöt var enda minut. Denna match vann vi med 3-1. Underbart!!!
Nu var vi i La Familia i final mot Vimmerby (också seriekollega) och bara tanken av att stå där uppradade gav oss rysningar för vi kände att det var våran tur nu.
Matchen drog igång och vi började precis lika bra som dom två tidigare matcherna,man skulle kunna säga att vi kan publiken en hejdundrandes final. Mål blev det,och många åt båda hållen. När det var 5sek kvar av matchen kvitterade dom till 5-5. Efter lite stul av mig och Sara så kände vi oss jävligt förbannade på oss själva,då det kanske i själva verket var hela laget som bör ta på sig det. Men vi drog lasset iaf.
Så då var det bara för Gunnar att ta ut sd laget.
Det var verkligen rätt folk som stod ute på planen. Och enligt futsal regler så kör man en minut och sedan plockar bort en spelare i vardera lag. När det bara återstod en utespelare plus målis så tyckte Cao att det var dags för henne att avgöra saken. Ett långt bredsides skott sköt hon från sin målbur och in gick den. MÅÅÅÅLLL!!!
VI hade vunnit finalen i södra cupen 2008.
Nu var det många tårar som föll..faaan vilken lycka!!
Kändes underbart att få gå fram och ta emot bucklan(som dock var herrarnas eftersom vimmerby glömde sin) tallriken och checken på 5000kr.
Vilken känsla. Gåshud på den. Vi hade helt sjukt bra stöd från våra supportrar,underbart att höra er heja.

Det var inte bara vi från värd föreningen som gick till final utan även herrarna stod kvar som ett av dom två sista lagen men tyvärr fick dom stryk av Zeros C (eller rutin som man kanske hellre vill säga det).

Efter detta var det bara att dra sig hem till Bea för nu skulle La Familia gå på Aftercup oh lord säger ja bara.
Skit skoj hade vi.. För att citera Bacon " Har nog aldrig varit på en sådan osminkad fest någongång"  haha. Härligt naturliga skönheter är vi :P hehe.
Alkohol och två dagars fotbolls spel och kanske inte allt för mycket mat efter matchen är ingen bra kombination. Kvällen eller rättare sagt morgonen avrundades vid ca 05.15.
Säger bara så här Man mår som man förtjänar.
Och för att visa min uppskattning så ska jag idag inför en liten extra grej här i bloggen.
Dagens ros.
Nea du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Jag är mycket tacksamm.. HAHAHAHA!!!
(internt)

Ska kanske säga tack till Bea som var värd för denna galna helg för min del och kväll för resten av gänget. Tusen tack. Så jag tänkte att nu när jag ändå hade inkvarterat mig hos henne så snyltar jag en dag till.. :) va gö man inte för att få vara i metropolen mjölby.. hehe.

Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0