< Till bloggens startsida

Tält är den nya trenden!

Det skulle sitta fint att gö lite comeback på bloggen efter på tok för hög frånvaro av fröken Hami, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Kan kortfattat beskriva det hela med en spontan tripp till Sthlm med Lillan varvat med ofrivillig tältning i det gröna tältet i miniformat med vinröda detaljer, som jag har hört ska vara det nya! Har spenderat tid med den underbaraste som finns, DU!! Timmarna känns som sekunder när jag är med dig..

Söndagen slutade som vi alla som läser denna blogg redan vet med en jäkligt förbannad tjej p.g.a det oflyt jag dras med. Jag kände att jag behövde komma iväg lite och få spendera lite pengar och slippa tänka, sagt och gjort ett samtal senare så var det bokat och klart. Nea och Hami skulle vidga sina vyer för två dagar.. det blev en helt perfekt tripp med liiiite för mycket shopping men hem kom en betydligt gladare Emelie!! Trippen fick min tid att gå och timmarna till att få träffa dig  minskades snabbt..längtat sjukt mycket efter dig!
Väl hemma så var det raka vägen till träningen där jag kunde kö intervaller 45 sek X 30 sek (aktiv vila) 15 rep,detta utfördes på en motionscykel tittandes på La familia när dom tränade och hade roligt!! Neee men jag är inte BITTER! (suck)
Kvällen kunde inte sluta på ett bättre sett än att jag åkte in till lkpg, vem får man inte som resesällskap då om inte Marcha.. Niice!

Ska försöka klargöra en sak här för er läsare och för dig!

Jag är tokig i dig! 
Vad har du gjort med mig känner inte igen mig själv, helt borta i någon slags dröm som jag bara måste vakna upp ur när som helst för annars kommer jag aldrig tro att detta är sant. Någon måste nypa riktigt hårt i min arm, detta kan inte vara verklighet det kan inte vara jag som upplever detta! 
Just nu sitter du och spelar gitarr och sjunger för mig.. mitt hjärta jobbar så mycket att jag nästan blir orolig att det ska sprängas. (Du vet hur min puls slog igår efter ett visst samtal, så slår min puls nu men 100 gånger hårdare men inte p.g.a ilska..)
Vill ha dig nära mig HELA tiden..
Jag kom precis av mig för att du tittade på mig så jag lyfte blicken och mötes av ögon man kan DÖ för!!.. Mitt leende, ja det sitter där det sitter.
(pupillerna är stora;) )


För min hälsas skull, sluta vara så jäkla underbar!!


Spontana människor vill jag se mer av

Nea & Jag drar till Sthlm för att shoppa och dränka mina sorger i massa ekonomiska ångestattacker, men det känns bra. Måste komma iväg och tänka på annat lite tror jag. Mitt huvud sprängs av; Ska jag, Orkar jag, Vill jag, Klarar jag... Så jävla trött på det. Visst jag må ha ett hyffsat starkt psyke som Sarah sa men när det bli skador om vart annat heeeela tiden och jag aldrig får sysselsätta mig med det jag älskar mer än något annat då vet jag inte om det är värt de.

Jag vill spela fotboll nu!







Kommer hem imorn efter träningen, mer om tankar,ideér och status på smärtan.
Skala nu; 6,8. (om jag är stilla)
Det går åt rätt håll betydligt ondare igår, det är inte smärta i låret som är värst det är den i hjärtat!

Jag bröt ihop..TOTALT!

Finner verkligen inga ord för vad som skedde idag på uppvärmningen, ni kommer inte att tro mig.

Jag skulle gö "comeback" idag, vi värmde upp allt kändes grymt bra! Gick och töjde lite försökte fylla på vätskeförådet en sista gång. Ut till nästa övning, känner att det är ngt skumt i låret (lite stel känsla) så jag går och får massage på det sen tillbaka in i övningen igen. Det skulle jag inte gjort.. Slår ett pass sen PANG! Hela framsidan smärtar något enorm, en muskelbristning !
Detta händer inte!!!!
Jag bröt ihop totalt, så jävla arg är jag kom inte nära mig dom närmaste dagarna!!!!



FAAAAAAAAAAAAN!





Underbara du med dina fina ord, kom hit kvinna!!


Borta i 5 månader.. Lider med snubben

Idag gäller det, genrepet inför serien..Ska bli underbart kan inte riktigt förklara detta men jag är så taggad att jag är nervös.
Får hoppas jag klarar mig bättre än  Aston Villas , Wilfed Bouma. Stackars, stackars ..:S Nee positiva tankar. Nu kö vi tjejer, La familia ångar på igen!! :)


Bild från aftonbladet.se     Foto;SCANPIX


Delad kompott

Lördag

Idag har jag hämtat tapet-prover för sovrummet, väldigt fina hittade jag precis i den stilen jag vill ha det, så det blir att ta  med proverna till Flisa:)
Efter besöket på Colorama så åkte jag till mor och visade, hon tycker jag är galen:) Sötaste ville följa med på Priden  men hon jobbade så det går icke. Så fick jag busa lite med Quila med,wiie!
Körde Mami till Medevi där Niclas och Kevin låg med båten och hade det bra, tog lite bilder men dom är såå kassa. Vill
verkligen köpa en digitalkamera, dock helst en systemdigital men pengar är alltid ett problem i min strama budget. Så mobilen får duga så länge..
Därefter åkte jag till Paletten för att plocka upp Marcha en snabbis på stranden och hälsade på Flisen och Erik vid Kona Surfcenter såå skönt i skuggan, SWEEET!

Nu ska jag laga lite mat och dricka ännu mer vatten, att jag inte kissat så mycket idag är ett fenomen (intresseklubben antecknar;)









Btw, Imorn är det match på KONSTGRÄS...Oh My!!

:D




Längtar!!


Då var det oundvikliga avklarat

Storgatan NEWS!
 

 
Folk rusar fram för att kolla skadade...


 
Två polisbilar,en brandbil, tre ambulanser (varav en kom senare) och en räddningstjänstbil.
Kan ALLA förstå hur illa dettta kunde gått, har inte en aning om hur många skadade men tre st in i ambulanserna iaf. Fullt med folk som gick på trottoaren och skulle in till puben.
Hörde ett lååångt däcktjut som inte lät som dom vanliga här om nätterna, sen hördes det på ljudet att föraren hade noll kontroll sen small dett bara. Hjärtat i två hundra på mig, flyger ut på balkongen och ser folkmassor springa mot bilen, någon skriker ring 112!! Fy fan va otäckt.
Hoppas innerligt att det enda som tog stryck var bilen och den där posten-brevlådan som står där borta.

Men det är otroligt att det inte händer mer, så jäkla mycket dårar som kör här under kvällarna.. SUCK!!

Ursäkta bilderna men det är så med mobilens kamera kvalité!

När planer inte blir som man planerat

Inte glad nu, Boring jäkla kväll!
Vaknade precis upp från min lilla vilo-paus, ingen bra en, obehagliga drömmar och värdelösa känslor. Så vill jag aldrig känna!!!




Mardrömma förföljer mig, dom byter bara huvudämne.. SUCK!


Alkoliserade kvinnor i en ångande bastu

Wiihoo en heldag på stranden med V.B är livskvalité:) Vi smörjde oss i stort sett så fort vi kom upp ur vattnet, vad hjälpte de.. Lite rödlätt på vissa ställen men det lägger sig, stackars hud!

Verkar som om det blir lite blandat folk som sluter upp för en grillkväll, Nea&Fru, Mange, Syster&Challe vem vet kanske någon mer som anmäler sitt intresse det återstår att se.
Ska vara lite taxi till Mami med, hon ska hör och häpna dricka ikväll ,söt(!), det är inte hennes grej riktigt men nu ska hon iväg för att inta lite alkohol i en bastu för att sedan kasta sig i vattnet, skoj:)

Har glömt att nämna det här La familia har något att berätta..
Bea och Patric har förlovat sig, seriöst finaste ringen ever den är ren,stilig, cool ja allt på en gång. We like!
Stort GRATTIS, och All Lycka i framtiden!



Dagens lycka till; Hoppas spelningen går bra för er alla!! Speciellt för dig:) Om exakt en timme drar ni igång, Lycka till!

Sverige och denna värme

Ullis åkte precis, det var väldigt längesedan vi träffades, hoppas för hennes skull att hon slipper jobba med denna brud som vi var eniga om inte riktigt hade alla hästar hemma.


Fredag
Morgonträning
Beachen, volleyboll med V.B, kanske en citationstecken-tant-citationstecken som Cissi joinar:)
Kvällen är öppen

Lördag
Beachen!!
Marcha sluter upp runt två

Söndag
Match*


*Detta är den första på evigheter ska bli riktigt skoj, men är verkligen inte matchtränad för fem öre. Men det är bara att bita ihop. Eneby står för motståndet..
La familia nu börjar vi om!




Tiden bara springer förbi med dig, helt plöstligt så var det dags att säga Hejdå..
Har aldrig varit något fan av "avsked" , att säga Hej däremot det är min grej..:)

Hur skönt är det inte att vakna upp till solen som strålar in genom fönstret (såvidare den inte göR ett visst rum galet varmt, men det kanske inte var p.g.a solen (?) ), det blir så himla mycket lättare att gå upp om dagarna.
Ni vet hur det är ibland när man öppnar ögonen och inser att det är hällregn ute, kroppen blir genast 20kg tyngre och man orkar inte ta sig upp.
Om man har tur så finns det andra "saker" som kan få en att vilja kliva upp dom gråa och tråkiga dagarna, du är en sådan "sak" :) Enda skillnaden är att man inte kan gå ur sängen för att man vill ligga kvar och mysa, hur nice är inte det när regnet smattrar på rutan..
SWEET!

Dagens sound; Peter von Poehl- The story of the impossible



Näsblod och Snoozemissbruk

Jag som verkligen skulle upp i tid för att så snabbt som möjligt ta mig till den andra orten i länet där Du befinner dig. Men mitt snoozemissbruk tog över min morgon, suck! Nu när jag väl tagit mig upp ur sängen så händer det som inte får hända, men som oftast händer mig när jag inte har tid.. näsblod!
Varför ska jag få det så jäkla lätt och ofta för?
Ne det gillar jag inte : (

Nu ska jag trotsa allt som gått emot mig på morgonen, ta bilen till gymmet (japp ni läste rätt) för att det ska gå lite snabbare.

Marcha varamon i helgen?






Nyförvärv

Ooohh idag var det första fotbollspasset på evigheter! Bra känsla på den, dock är min kropp som bly just nu men det lilla problemet fixar vi snart till. Coolt med lite nygamla människor in i truppen med.
Hjärtligt Välkommna!
Fick alldeles nyss höra om kanske en till, Utlåningsavtal,jo jag tackar:)


Sofia,
När du tittar på mig blir jag helt varm jag kan inte göra annat än le. Du öppnar min fjärilsburk i magen!
Vill känna din kropp mot min,känna hur ditt hjärta slår när jag ligger i din famn.
Ditt skratt smittar av sig och jag kan inte riktigt fatta att detta händer..
Jag faller mer och mer för varje gång!
Hur ska detta sluta?



Det är en låt som jag verkligen inte kan sluta "hajja" till på när den kommer på p3 har inte direkt tänkt på vad texten handlar om utan det är med soundet jag fastnat för.
Kollade upp lite och den heter Club 8-Jesus,walk with me

Vilken dag!!

Inte tid med detta just nu.. Springer runt och svarar på sms, vinkar till ICA flickan, pratar med mami.. Mm ni ser mycket på g nu. Haha.

Lkpg nu, sen träning, PERFEKT DAG!!!


Längtan


























Vill att du ska ligga bredvid mig när solen går upp,
vill att du ska ligga bredvid mig när den går ner..
Vill ha dig hos mig hela tiden!

Barn på nytt

Charlie är pimpen, vi är hans slavar. Make room for some fun:)
Syrran och jag ska leka lite..(tror hon) jag ska chilla med Challe, hon får glatt sitta i sitt rum och leka med någon bilbana:P

Dagens dagens; Nea´s mat.. Hon kan hon. :P

Ne måste rusa inte ska jag låta pojken vänta.








Kan inte sluta tänka på dig!


Lotta Hamberg

Mami hade varit snäll och lagat mat åt mig nu när jag jobbade deladtur i lördags hon är bäst : )!
Sen berättade hon en sak för mig, jag blev så förbannade arg att jag höll på att spricka. 
   

   "-Jag vaknade vid tre och gick upp, gick vidare ut på trappen för att röka, katten följde med och gick runt mina ben. Några fulla människor gick på andra sidan dungen och hojtade i vanlig ordning på helgen. 
Jag fimpade och gick in igen, vår tunna som står på gården smäller till ibland som du vet och det gjorde den denna kväll också.
När jag väl låg i sängen vaknade jag ännu en gång, precis när jag hade somnat till, av något konstigt ljud. Det lät nästan som om någon sprang på vägen.
När jag gick ut för att hämta tidningen i morse såg jag en STOR sten på vägen, jag tänkte direkt att det är typiskt att Kevin alltid ska lägga saker i vägen så ingen kan köra förbi. Gick ut på vägen för att lyfta bort den och höjer min blick mot våran nya stora pickup (används i företaget) och ser att dörren och handtaget är helt förstört av repor från stenen och fönstret har dom försökt krossa utan resultat.. Faan vad fick dom ut av det? Det fanns jue inget i bilen!!"

Jävla IDIOTER!!! Jag blir inte ofta arg, men när jag blir det.. FAN!



Vaknade av (sjukaste ringsignalen någonsin:) ) hoppade till och svarade, det var Mami.
Hon säger med glad röst..
Godmorgon skitunge:)!
Vill du att jag ska berätta en sak för dig (hon var helt speedad, snacka om glad Mami)..(?)
-Ja gö de!
Joo, vet du vad din gamla morsa ska gö i augusti?
-Nä.
Hon ska vara sjukvårdare på Winnerbäck vid Stångebro ..
-Noo way.!! Mami då, faan va roligt.
Japp jag ska få se Winnerbäck, häftigt va?!:) Han är jue så bra!

Seriöst hur kan man inte älska denna mamma? :)


Mot andra halvlek!

Halvtidsvila sommaren 2008!
Låt mig summera denna första halvlek i lite bilder..

   
   
Sommaren började med jobb på ÖFF, och sen jobbade jag som ledare och vi hade sjuukt kul!! NOT..(hahaha)


 
Småttingarna klädde upp sig för lite bal och helt plötsligt så var La familias flickor stora.. :)


     
Har spenderat mycket tid med alla olika människor, somliga manliga strippor en annan var reseledare i spelarbussen den siste är bara för underbar. Måste leka med Charlie mer. Sista bilden är bara klockren,haha (internt).Som ni märker är det olika former och årgångar på mitt umgänge, därför är det så bra:D!! HAHA
Utan min kladdkaka går det inte.Ser lite mindre fin och god ut, men OH MY! så god:)

Mums!



När man jobbar inom Hemtjänsten så ser man väldigt mycket vackra saker och många ögonblick man vill förverkliga, hade jag haft lite mer tid och mer "tillstånd" så hade man kunnat fota så himla mycket.
En förmiddag så hade jag mobilen med mig och var tvungen att bara ta detta kort,riktigt dålig bild men känslan jag kände.. Åhh underbar! Dessa äldre människor, vilka underbara och UDDA människor:D

Det finns mer som hänt i första halvlek men dom bilderna är inte tagna så någon annan kan se dom, dessa finns i huvudet.. Mmm! :)
Skulle kunna fortsätta med bilder i all oändlighet men detta är bra för nu!


24/7

Nu har familjen åkt hem, eller ja familjens minsting kom hit vid 23.00 snabb eller inte!! Men vi begär inte så mycket av den lille blonde skiten gillar henne endå.
Kladdkakan blev gudomlig!! :)

Just nu: Tiden är inte min vän.. Vill hitta mer tid, fler timmar, men det är ingen idé att söka efter fler timmar än vad dygnet består av. Men det inser jag inte så jag letar och letar.. Vill så gärna!

Jäkla hosta jag gått och skaffat mig, löjligt, störtlöjligt!



La Familia kollektiv!!

Inte nog med att jag är glad tackvare en person i livet just nu utan nu kommer mina underbara La familia vänner hit. Dessvärre blir vi bara fyra st men det spelar ingen roll, bara jag får träffa dom.
Mange och Cao dyker först upp sen efter tio kommer nog Nea, Bacon har inte svarat men får försöka igen.
Vi ska gö allt det där vi brukar back in the days :)
Ska bjuda brudarna på lite kladdkaka med hallon mums! Min kladdis går inte av för hackor, oh yes!

Lite mat i magen först kanske.

Halsen strular, inga bra känslor ang den:S

Last day at work

Sista dagen avklarad på mitt sommarjobb, den har varit allt utom bra. Känt mig hängig och allmänt mega trött.
Men..
Det pep till i mobilen och jag hade nog årets tydligaste humörsvängning,från i stort sett sovandes i soffan till vaken och VÄLDIGT "alert" i takt med att fantasin var i full gång.
Den känslan är så härlig, det liksom pirrade till i min mage, såg det framför mig.. Niiice!
Tiden tickade på och det hade varit ganska körigt på jobbet (låter inte som de, men förra gången i soffan hade jag lunch) så jag hade inte tittat på min mobil. Hade fått en rekommendation att läsa en specifik blogg. Inte lätt att få ett sådant sms när man sitter väldigt långt ifrån både dator och internetuppkoppling.
När jag väl slutat åkte jag hem snabbt som tusan och in på bloggen...
Ler fortfarande, vill åka till Gotte och hämta dig hit.
Du får mig att känna något jag inte känt på väldigt länge och det är inte negativt kan jag lova.

Efter frisk och kry kommer mitt hopp : )

tankar

Det var egentligen inte meningen att jag skulle skriva ner något för ett nattligt inlägg , men det blev tydligen ändrade planer.

Du gjorde entré i mitt liv först genom en handskakning som har utvecklats och resulterade i ofokuserade arbetsdagar, tankspriddhet, leenden stora så jag får träningsvärk ofta tackvare några ord på en skärm.
'Du vet om det, men skriver det ändå...
Kan verkligen inte sluta tänka på dig och vill vara med dig hela tiden.
När du går in i ett rum vill jag bara ta tag i din nacke och kyssa dig...Het som få!
Utstrålningen är oslagbar!!

Detta kan jag inte släppa.. det är något speciellt med dig och jag tänker ta reda på vad!!









Utan ord

¶ 
   Det finns människor man synkar bättre med än med andra,det är inte ofta det händer men när det väl sker, då kan det vara sådär otäckt häftigt. Det kan vara främlingar, vänner, kärleken det spelar egentligen ingen roll. Det bara finns där, du kan titta in i ögonen och veta precis vad den andre ska säga..
Magi!



                                              Foto;Emelie Hamberg, Havanna Cuba,2007





 

ord som värmer

"åh , du är söt emelie! vet du förresten? kommer du ihåg den där överraskningen jag sa för länge sen att du skulle märka?

det var dagens ros.. som aldrig kom in men jag skickade in det!
DU är underbar emelie! du har ett hjärta av guld! och jag finns här för dig med"
-Morris
Jag är inte den som är den, men shiiit tårarna föll ner från mina kinder.. Ganska rörd om man säger så!





Bölden Jörgen  den store och Bölden Linnéa Karlsson gå i pension!!




Hur ska jag klara mig,  Muttis ,vi hann jue inte ses idag.. Nu ska du vara borta i TRE veckor! Vi sitter jue ihop annars, detta påhitt gillar jag inte fröken:S
Inte kul!


Kvinnokroppen

Wiiiee, jag har shoppat och älskar det. Dessvärre kommer jag inte gilla läget när räkningarna ska betalas, men kunde inte motstå. Sen skulle jag vara Hjördis personliga rådgivare, kvinnan har fattat att det är baggy som gäller, hon kanske skulle vara gravid förjämnan:). Så vi knallade runt, bruden på Carlings hade nooooolll koll.. låt oss va så vi får plocka själva, inte gjorde hon det bra iaf.
Nae inga bra brallor, men mina älsklingar var på rea, hela staden reade. Om det är något jag älskar så är det jeans. Lovely!! Men mitt arbetslösa hjärta sade nej, typiskt att jag alltid ska ge vika för den rösten. (är det Jelena som sitter på min axel, förbaskat scary i så fall!!)

Inne på Stadium träffade jag min gamla låg- och mellanstadie klasskamrat från Köping, Sara hur galet är inte det. Har hört att hon jobbade där men aldrig sett henne. Nice.
Dagen har varit underbar kan inte bli annat med min favvo babe, ni skulle sett magen har börjat växa ännu mer nu.. så fint så jag nästa dör.
Kärlek till er tre:)

Nu så är det Heartbreak Hotel som gäller.. Hur bra är inte den liksom, HAHA.


Tråkigt som f-n att vara själv just nu, jobba imorrn och jag är INTE laddad.

som ett brev på posten

Varför vaknar man ALLTID så tidigt på sina lediga dagar? Hade ställt klockan på 08.30 för då fick jag sova ut lite, men vaknade redan vid kl 05.00.. : S
Är så himla orolig för dig och det som spökar i din hals.. Samtidigt som jag är såå orolig så vaknar jag upp varje morgon med mer och mer ont.. FAN! Vi börjar jue träna på tisdag, vägrar få något igen. Men ska springa till det kära drog-huset idag. Är inte så jätte förtjust i tabl men med min hals vet jag att det behövs.

Sista dagen med Muttis.
Snart dags för morgonpromenad sen en sväng förbi gymmet så benen kan få sig ett litet träningspass. Rehabträning idag med, BORING!
Om inte foten funkar nu när jag kommer tillbaka, fram med skyddsutröstningen någon med nr 12 kommer att bli galen!

Måste lösa boendet till Europride med, allt kring det bara måste(!) lösa sig. Vilket tränare lägger in ett träningsläger 1-3augusti? Har man ingen skam i kroppen.. ahh!

Köp/Ladda/Lyssan på Coldplay-Viva La Vida, gillar albumet massor, grymt bra!

Dagens schema;
1. Morgonpromenad
2. Ams.. (why,God why!!)
3. POSTA BREVEN!
4. Träna
5. Muttis och Emelie´s avksed.. BUÄ.
6. Bestämma dejt med Fröken Gravid i M-slätt.
7. Bege mig dit..
8. (.................................)


Tro,hopp och kärlek



En liten flicka håller en hand, den är varm och mycket större en hennes, den vuxna handen håller den lilla flickans som knappt är synbar. Det är bara armens riktning som kan avslöja vad som döljer sig och dom små fingertopparna som febrilt försöker hålla kvar sitt grepp. Flickan blir ledd medhjälp av den vuxna handen, hon får stöd, värme,kärlek genom den. Hon tittar upp mot greppet hon kopplat och ler nöjt samtidigt som hon hoppar omkring lite som små flickor gö.. Plöstligt ramlar hon omkull och skrapar upp båda händerna. Av sin blotta förskräckelse inser hon nu att hon tappat greppet, tittar uppåt för att se vart handen tog vägen utan att hitta den igen. Gråten kan inte hållas tillbaka, ett normalt barngråt övergår till panikgråt. Hon inser nu att handen är förlorad och undrar om hon någonsin kommer få se den igen.
Nästa dag då flickan vill upp ur sängen,sträcker hon upp sin hand för att nå den vuxna handen som alltid brukar finnas där. Hon öppnar ögonen när hon märker att hon inte hittar den och inser att det inte var en hemsk dröm utan att handen nu längre inte finns.

Än idag hoppas flickan på att bli uppdragen ur sängen med hjälp av den varma kärleksfulla handen..
Än idag är det en gråt som är mer likt panikgråt än ett barn som gråter då en lek har gått fel.
Än idag tror hon inte på att det är sant, allt var jue precis som vanligt ,hon skulle bara gö några glädje-skutt men nästa sek så var hennes hjärta krossat.
Än idag letar flickan efter alla bitar så hon ska kunna limma ihop sitt hjärta
Än idag tror hon att den sista biten kommer att hittas
Än idag försöker flickans familj förklara att den sista biten måste täckas av något annat


Än idag hoppas flickan...


Frustration och svett

Det har nog aldrig gått så bra att kö intervaller som igår, frustrationen var total. (vilket senare visade sig vara ett missförstånd, men det blev en GRYM taggning)

Gårdagen kan sammanfattas så här...
...perfekt!
Kan inte bli annat när två av östergötlands bästa sjukvårdare tar hand om en sjukling : P

Trodde verkligen jag hade försovit mig i morse, eller det hade jag nästan vaknade 06.21.. Måste vara för att Milla inte sympati-smsade mig i morse.
Galet trött iaf, och lite vila får jag nog kosta på mig när jag kommer hem från jobbet.
Egentligen vill jag bara sätta mig i en bil och vända om, stanna hur länge som helst..Men det blir inte alltid som man vill.. Hehe.

Shit dags att dra sig, lite tandborstning först, sen är jag klar.


Tvätthögen+min syster i id-kort format=sant

Vad händer i min hals egentligen.. Känner av den igen, och vill verkligen inte bli sådär sjuk igen, så tänker till både en och två gånger innan jag tränar ordentligt.. (inte likt mig kanske:P )
Jag gö nog så att jag tar med mig sakerna till jobbet och ser hur halsen reder sig under dagen, abstinens(!) på hög nivå.
Sen hoppas jag att det är en person som mår lite bättre idag, vill träffa dig sååå gärna, det återstår och se allt eftersom dagen löper på.

Fick finbesök av syster igår med, så jäkla rolig. Hon ville låna mina ena Nudie jeans som hon hade på sig i fredags. Jag förklarade läget att efter vissa incidenter ledda av henne så har jag slängt dom i tvätten och har inte vågat vända ut och in på dom.. Fröken tar tag i saken och går och hämtar dom i tvättkorgen.. Till sin stora förvåning så ligger hennes id-kort där..
HAHA!
Att hon inte saknat det.. inte lätt att inte ha körkort gumman :P


Nee men shit nu måste jag åka till jobbet. Se vad dom äldre har på hjärtat idag:) Lovely!

utmattad

Var på bio som sagt,  Sex and the city, Emelie hade några sentimentala stunder, vem hade kunnat ana de. Men så trött jag var efter och på vägen hem.. pjuh.

Otroligt! Allt jag kan säga, och hur knepigt är det inte..:)
Hoppas, hoppas, hoppas.
Lite drömmar på detta och hoppas på en mer verklig tappning imorrn.








....


Ro utan åror



Mitt hjärta går i tusen bitar när människor runt om mig mår dåligt, att känna sig maktlös i ett sådant skede är fruktansvärt.
Har sett tendenser men inte riktigt fått grepp om hur det varit, finns för dig varje minut på dygnet,varje sekund. Våga lite på mig som jag vet att du gö innerst inne.
Du får gråta i min famn, jag tröstar dig. Du får väcka mig och prata hela natten, jag lyssnar mer än gärna,sen vaggar jag dig tills du somnar.
Du får skratta även fast du är ledsen,jag skulle aldrig dömma dig.



Ska vi ro och hämta honom?






 
                                                                                                                                      


Mycket som händer hos mina änglar just nu, jag hörde dig igår gumman, vet bara inte hur jag ska konfrontera dig..
Vill hjälpa varenda en av er!!

Till Orienteraren; Man måste riva något till grunden för att man ska kunna bygga upp något helt nytt igen. Stå på dig!




Har nästan två dagens.. nu när jag tänker efter blir det nog tre dagens..
Dagens fan-va-nice känsla; Jobbar bara till 11.45 imorrn inte till 16:)
Dagens vackraste; Motala Kyrkogård, har sagt det förr men älskar att vara där, så himla vacker!
Dagens tips av Joel; Micky Green-White T-shirt.. (kameraljudet föll jag lätt för.. haha)





Idag ska Emelie på bio med Ernst och Bacon shit, galet! Mycket trevligt.. tror dock jag vill stanna kvar och leta efter ett speciellt hus..
Denna känsla är mmm.. nice.

Naturkatastrof vs koncentrationssvårigheter

Att hitta lösningar till att underlätta surfandet ute i solen är nästa projekt..:) Har för mig att jag sett ett program, säkert när jag varit barnvakt åt Kevin och kollat på Hjärnkontoret att dom gjorde som en låda, typ tog en skokartong och hade över skärmen.. Haha nice, ne så illa är det inte att jag tänker gö det. But still..


Inte riktigt den bilden jag vill ha på min skärm. Å andra sidan vill jag inte heller sitta i skuggan.. haha. Som ni märker min problem går under kategorin Världskatastrof/Naturkatastrof.

Denna gång har jag solen att skylla (ser i  stort sett inget av det jag skriver)  på när mina stavfel och andra missar i det svenska språket i dess skrivande form dyker upp på bloggen.:)

Tro mig idag har jag varit så ofokuserad på jobbet, ni skulle sett mig, tappade väskan när jag cyklade, tappade mobilen  även denna gång när jag trampade på som tusan på cykeln.. Sen kanske kombinationen cykla och prata mobil borde mer vara ett problem bland det manliga könet (två saker samtidigt lärdomen) men i detta fall tar jag på mig de..:
Kan jue inte sluta tänka på dig.

Snart kommer Ellikaramelli hit::), kvinnan har varit i dalarna på semester och vi måste uppdatera varandra om procenten inom och utombords.. Just nu 100% på båda för min del, tihi!

Dagens tanke; Till alla tjuvvakter som får sova skift för att rädda sitt kryp in..:(
:P

Blickfång





Foto: Emelie Hamberg, NYC 2007

Så här känns det när jag varit med dig dom senaste dagarna. Trafiken rusar förbi mig, jag står i mitten av vägen och bara hör en massa ljud, lägger ingen energi på vad det kommer ifrån. Det ända jag kan fokusera blicken på är huset, det tar upp all min uppmärksamhet. Precis så som du gö när du kliver in i ett rum, mina ögon kan och vill inte släppa dig!


picture perfect

Emelie kan inte sätta fingret på denna skumma helg, men en sak kan jag sätta fingret på vad som har bidragit till en helt underbar känsla, det är snarare vem som har bidragit till den. Träffade en person för första gången i Fredags som jag bara inte kan få bort tankarna ifrån.. Den personligheten och utstrålningen är helt perfekt...
Ditt leende smittar av sig, ville egentligen aldrig gå upp.
"Den som väntar på något fint kan aldrig vänta för länge"
Med det smset och en knippe rosor senare så var mina läppar mot dina givet..Galna är ni:) Lovar tar det inte för allvarligt, ursött va tusan!

Var lite festligheter som speglade denna helg, att umgås med vänner och nya bekantskaper och gamla ansikten som man saknat grymt mycket värmer hela min själ. Har fantastiska vänner, älskar er så!
Jobbångesten är total, men eftersom jag vet hur morgondagen kommer att se ut så kommer jag lätt överleva, men skönt att klottra ner lite tankar på väggen.
Borde verkligen sätta fart med att dra ut fotona till tavlorna, och snickra ihop möblerna med.. ahh nu ni börjar karusellen att snurra igen.

Imorgon är det intervall träning på hög nivå som gäller, mycket nöje :S!
Så grymt sugen på att lira boll nu, snacka om att jag är fotbollskåt just nu. Närkamper, passningar, skott, löpningar, känslan är obeskrivbar.. Samma känsla som när man kliver på gräsmattan efter den låånga tråkiga försäsongsträningen på gruset.. Obeskrivbar!

Vet verkligen vad jag ska drömma om i natt, ska leta efter ett vitt hus, smyga mig in...

rekryteringsdagar

lite dåligt av författare av dagens förra inlägg att glömma nästan kvällens höjdpunkt.. här kommer det stycket:;)

--gänget hade splittrats upp, en hade fått panik då denne trodde att vännerna övergett henne, andra skulle hem och andra var bara så sugen på lite filbyterbad.. Två av dom mindre smarta igänget kom på en mindre genomtänkt idé, att ta av sig till underkläder och bada lite i fontänen. Åsåkadarna var inte sena och ta upp mobilerna för lite inspelning. (Film kommer så fort undertecknad fattar hur det fungerar) Och det var en syn som närvarande folk sällan kommer att glömma. Lagens långa arm åkte förbi men missade vad som skedde i centrumkärnan. Tur var jue det..--

Nu sitter jag och väntar på östergötlands mest party brudar.. Det har varit rekrytering över andra delar än bara Motala idag, Lkpg,Mjölby,Göteborg och staden vid vättern.. Lovely!


Men he´påre

Partykåta grannar och slemmiga leksaker..

Måste börja med att tacka Syrran för den underbara överraskningen du gav mig i morse när jag skulle på toan, spola spyan spola.. hahaha!!
Gårdagen spenderades i lkpg med Nea,Milla,Ia,Lisa och Syrran sjukt skoj hade vi, blev lite av det goda kan man säga:) Mer sånt till folket.
Om man säger så här, somliga har det andra inte. Life is a bitch..;)

-- Ett gäng partysugna människor från lite olika bakgrund samlades i en ort på en slätt för att skåla glasen i en ringande vers. Gänget fick besök av en "våldtäktsman" som skrämde upp besökarna, som tur är blev scream masken hängandes kvar på sin krok i hallen. Kvällens värdinna blev uppringd av partykåta grannar som lekt dektektiv efter att ha sökt rätt på vem lägenhetsinnehavare var. Över gick tre brudar som hade i sikte att få med sig alkohol tillbaka, uppdraget misslyckades då dom bara ägde några få. Ett fejksamtal senare var brudarna på väg tillbaka till den rent ut sagt dimmiga lyan. Det skrattades och det visades partytrick som förmodligen skulle gå hem i talang eller liknande program. Tiden slog springa-till-bussen-time och det var nästan vad som krävdes, dock var det ingen sådan aktivitet som skedde utan det var mer att folk sprang ifrån sina accessoarer. Efter en knippe charm och lite hund ögon hade en själ bönat och bett efter en cancerrulle att stoppa i munnen. Bussen tog gänget närmare destinationen på ett behagligt vis. Väl framme så skedde det som nästan alltid inträffar någon hade glömt sin identitet iform av ett körkort , hårda vakter rubbade inte på reglerna. Så taxi tillkallades för att hämta det lilla kortet.
Halsarna började bli torra så i väntanstider släcktes törsten med en öl på vad som kan liknas en ungdomsgård. En anhörig till identitetslösa personen mottog ett samtal från denne och nyfikna själar runt om insåg snabbt att något inte var helt som det skulle, en nyckel är bra att ha med sig när man ska hämta något i en lägenhet som inte är ens egen. Suck,pust,stön och en applåd för den!
Efter skyttetrafik till Johanne(s) gamla lund så var alla närvarande,frågan är om folket skulle satsa lite mer på den härvarande biten. In på stället där det spelades usel musik en dag som gårdagen så tröstade vi våra själar med lite återhämtningsdryck efter det lilla dramat som utspelat sig tidigare. Två blondiner sprang och yrade efter platser för gamlingar som oss att sätta oss vid. Utan resultat stod dom som givakt hos dom andra igen. Med risk för att få ont i benen för alldeles för mycket stående tid så gick gänget med bestämda steg mot ett bord med många lediga platser där nye ansikten som Mats och Pär satt. Hoppet höjdes i deras ögon men släktes lika snabbt då dom insåg att heter man Pär och Mats i detta sällskap så ligger man lite efter,då desas namn oftast sitter på människor hos det manliga könet. Ena pyste den andre hakade på ner på det befolkade dansgolvet för att visa att killar kan(!?).
Kvällen började lida mot sitt slut och det var inte riktigt vad en berörd själ behövde efter heta kyssar.
Det lovades fest, i staden vid vättern som benämns som Motala i många munnar, under lördagen och ett löfte är ett löfte.
Fest blir det, i vilken kategori denna kväll det vet man aldrig. Men utan slem-gosedjuret i soffan så kan det inte bli sig likt.--

jag är hög, och jag älskar det

på träning... seriöst finns det något som är mer livskvalité?
Nu är det dags för intervaller på söndag, lovely.

Jag är fan hög, musik, fotboll, träning, vänner, familjen, foto.. Kan bara sammanfattas i ett ord Passion!!


dagens drog; Svettiga pass på el gymos

det är bara två avklippta ben som ska kunna sätta stopp nu..


Nu händer det grejer.. Lite nervös nästan.. haha, ska Springa idag första gången sedan allt skit började bråka med mitt immunförsvar. Ska bli intressant och se hur det går.. blir nog löpband och en full ladda mp3 som får leda mig fram till andra,tredje och varför inte fjärde andningen:) Kan verkligen behövas. Haha!
Fick lite nyheter från la familia igår, hösten känns mycket intressant helt plöstligt. Hösten 2008 jag ska ge mig tusan på att kunna spela så är det. Jäkla ledband:(
Någon som försöker säga mig något?
Bäst för dig att det inte är så, för du ska vara tyst, tro mig min vilja är större än du någonsin kan ana. Don´t mess with me..:) haha (rädd va:P)

Nu ska jag slänga in dom sista låtarna och bege mig till el gymos.

Dagens planer då?
Gymmet
Plocka iordning lite hemma
Klippning (äntligen!)
Hänga med flickorna Tuppa och Nuffi:)
Fest (utan alkohol?) i lkpg med Nea.

Dagens lyckorus; Löpning:)




Bilderna ovan står för allt vad La familia betyder,glädje, vilja(!),laganda,vänskap,stolthet,kunskap.
Tjejer nu jäklar ska vi vända trenden!!


Förtidsledig

Jo jag tackar, här sitter man i soffan när jag egentligen borde rusa omkring och skynda mig. Har gått på min ledighet nu så no stress:P haha lycka till. Jobbar måndag nästa gång, skönt med långledigt när man har fin främmande.
Ikväll verkar det bli Mjölby och girlsen för lite käk utanför hemmets portar.. Nice. Long time ago..

Förlåt Syster jag somnade till och vaknade inte förän du ringde.. Skäms:(
Muttis hoppas resan till Nyköping gick bra igår.. tänkte på dig. :)


Dagens svåra val: Vilken cd-skiva ska jag ha i bilen?

Ris och ros

Fick ett sms idag, vet inte vad jag ska tro, sanning eller ett NOOT efter:) Skitsamma, ord värmer. Tack!
Jag är så glad idag, eller snarare blev det efter att jag haft ledsagning med en dam, hon är så underbar.. Har förklarat fotbollens regler, t.ex hur det blir hörna osv.. Idag snackade vi tennis. Hon värmer hela mitt hjärta, som så många andra av dom jag hälsar på och hjälper under min tid inom hemtjänsten. Sen finns det många undantag. Men alla dom suddas bort från en när man möts av ett leende som är så äkta att man själv spricker upp. :)

Nu ska jag till gymmet, hoppas jag kan springa imorrn eller fredag, halsen börjar lägga sig. Lugna puckar på el gymos blir det. Så gott som iaf, rehab,balans och lite annat tjaffs.
Träffade min sjukgymnast igår med, Hans Sauer fantastisk människa.. haha.. Och då ska det till att vi endast snackade om vilken ortos jag skulle ha till foten.. :)

Önskar att ni alla fick träffa min Mami hon är en förebild så det liknar ingenting. Stolt som tusan för henne är jag.

Nog med ros..
Dagens ris! ;Min hals


Överraskningar

Ska försöka berätta en sak för er,börjar från början så får vi se hur många som hänger med i slutet på inlägget.

Det var en gång...
Jag fick min post i vanlig ordning, tittade igenom den, det var blandad kompott som vanligt. Hittade något fint papper som liknade i mina ögon reklam, men av någon anledning öppnade jag det för jag var inte helt hundra. Det såg ut som en inbjudan till vad det stog någon fest. Det var på ett forum på nätet som man skulle in och anmäla sig på. Hemsidans namn var 080808 bara det ringde klockor. (En gammal polare ska ha barn då, men det var ändå inte rätt, hon ska jue ha barn inte fest). Jag hittade ingen mer info, ingen hade skrivit på forumet så jag lade bort det och det föll i min senilgrop.
För ca två veckor sen fick jag ett sms av Carro Österholm där hon ville se om jag anmält mig till festen. Fattade noll, sen skrev hon hemsidans adress och då gick det upp ett ljus för mig. Det var alltså Carro och Rickard som hade knåpat ihop något party. Carro som jag känner mest av dom två är jue himla duktig på fester och överraskningar.
Veckan fortsatte utan att jag haft tillgång till internet, när jag väl fick det så skrev jag in adressen som jag fått och då hittade jag ganska många inlägg. Jag satt bara och log när jag läste, många som anmält sig och ena gissningen var bättre än den andre.. Men någonstans i huvudet så tänkte jag bröllop, det är jue ett datum som är gjort för sådana aktiviteter:) Så anmälde mig på en gång och Marcha´s anmälning är på ingående.
När jag hade gått av mitt pass på jobbet idag tittade jag på mobil och såg att jag fått 2 sms samt 1 missat samtal.. (Hm..)
Första smset var från Carro där dom bjöd in till Vigsel i Öberga Kyrka 080808. Sååå underbart...! Bröllop!
Åh dom kommer vara så fina, undra vad the twins ska ha på sig..:)
Andra smset var från Marcha "Ring så fort som möjligt:)" Nyheten hade nått henne.

Är det inte hur roligt som helst med Bröllop och fester som inte riktigt är som andra.. bara som denna inbjudning. Galet skoj:)

Idag kom Nerf och mannen till staden.. Som jag längtat, hoppas på att få träffa henne på torsdag. Imorgon var det släkten som gällde:)
En vän som alltid finns för en, nästan min första (nee inte min enda:P) i Motala när jag flyttade hit.
Guld är vad hon är!!

Var och testade gymma lite förut med, Daniel stod för sällskapet under passet. Känns knepigt i halsen, typiskt. Vill verkligen kunna springa:S Ahh.. Ska jobba som ett as med löpningen så fort jag är bättre.
Suck!


Dagens sound:Jason Mraz-Details in the fabric

Rara du

Tänk dig en varm sommarnatt, det är stjärnklart, en stjärna lyser starkare än dom andra. Varje kväll när du tittar upp så ser du den på samma ställe. Den lyser så starkt..

Några dagar senare tittar du på himlen, du slås av att stjärnan inte lyser lika starkt denna kväll, samma sak kvällen efter.
Även dom starkaste stjärnorna kan tappa gnistan.. önskar att man kunde ge denna stjärna sin styrka tillbaka.

Tänker på dig!


Hehe.. eehh Heehee :)

Efter lite kurerande av mina halsmandlar så känner jag mig mer redo för ett gympass nu än tidigare. Halsen känns okey, ingen smärta nu så kör ganska lugnt idag. Vill inte utsätta mig för något onödigt.

Har precis gjort klart tre av mina USA fotografier i PS, fan va snyggt det blev om jag får säga det själv:) Nu ska jag lämna in dom så jag kan få dom utskrivna och uppförstorade till måtten som jag inte riktigt bestämt mig för ännu.
Blir nog riktigt coolt bara framkallningen blir som jag hoppas, skulle vilja gö det själv egentligen men har inga grejer hemma för att gö det. Tycker att dom är så slarviga på fotolabben, alltid har dom slarvat med att blåsa bort dammkorn som ligger på negativen, (dom vita "prickarna" som syns på korten då och då) riktigt irriterande..:(

Hittade lite kort på min favvo Muttis med.. Så underbara minnen vi har det är helt galet! KÄRLEK!
  


Ständigt sjuk?

Jag blir helt fylld av underbara tankar om livet när jag träffar familjen Karlsson/Rosander. Det är mina vänner mina idoler, bättre människor får man leta efter. Fick se deras nya kryp in igår, det kommer bli så himla fint. "Träffade" lilla sparky med, hur jag nu ska förklara mitt ordval träffade då sparky är en blivande människa i Karlssons lilla putande mage. Lovely!
Anna och jag åkte in till city och åt en hejdundrande god middag, Fröken Karlssons födelsedagspresent, lite försenad men värt att vänta på:) Mätta blev vi, men vi är inte dom som är dom utan vi gick vidare för en fika. Perfekt kväll om du frågar mig.
  Igår när jag åkte hem kände jag mig så himla trött och konstig i halsen, började ana lite oråd. Åkte förvi Videoett för att hyra film. Jag bunkrade upp med kuddar i soffan och somnade efter bara halvtimmen framför Resurrecting the Champ, såg klart den idag säger bara, se den!!
Vaknade upp idag och mina orolig tankar var inte helt fel, halsont igen och en huvudvärk utan dess like. Jag kan inte vara sjuk igen, det får inte komma tillbaka. Jag vill inte!! Penicillin kuren är över och genast slår det tillbaka, orkar inte..
Måste jobba, verkligen måste. Trivs så himla bra med, vill inte gö intryck av att jag bara är en sådan som blir sjuk. Det händer verkligen inte ofta, när det händer så är det halsflussen som slår till (visst den har jag ofta) men den går jue snabbt över.. Ahh.

Har sett filmen Juno med, hyllar den inte alls så som många andra gjort.. Men alla har jue sin smak, tur det!


Att fly sin hemstad

Då har jag haft nästan ett helt dygn med Orienteraren , igår var riktigt trevligt med lite öl på Hugos. Och syster yster anlände och livade upp stämmningen för en stund.. sen var hon spårlöst försvunnen.. Nevars.
En nybildad trio hade träning inplanerat på schemat idag men det stängde kl 13.. ahh illa. Vi hade bestämt klockan 13.30. Aja inte mycket att gö utan bara att njuta av dagen, Milkshake blev dagens mål tillsammans med ett gäng Gossip Girl avsnitt. Måste uppdatera fröken lite nu när hon precis kommit in i serien. Grym som tusan. Skoj att känna igen sig lite i NY där dom befinner sig ..:)

Nu ska jag åka in till Lkpg och gå på restaurang och gå husesyn, Riktigt spännande ska det bli.. Spättan och Plösen Reunion:)


Lyckopiller

Något som ibland blir med råge underskattat  är det ledighet. Ska njuta och umgås med vänner hela helgen, ser så mycket fram emot det.
Ikväll blir det en uteservering och en orienterare till sällskap:)
Idag har jag gjort min godaste Lasagne hittills.. (det är inte så svårt att klara av med tanke på att jag aldrig gjort en förut)..hihi.
Skön att ha avklarat en jobb vecka, inte alla gråhåriga är snälla... Somliga av dom!!

Dagens lägenhetsstatus;
Flyttkartonger huller om buller.
(Blir inte riktigt klok på att inte ha pengar och fixa ordning lgh, bara soffan som ska vara kvar av det jag har nu:S)
Dagens lärdom;
Allting har sin tid!

Imorrn ska jag få träffa Hjördis..(Anna:) Underbart se om magen hennes växt något,så mysigt med bebismagar.
Jag går som på moln just nu, var på feelgood förut, skönt att kö ett ordentligt pass. :) Snart är man tillbaka.. Älskar att träna!!!!


Stormbyar

Vinden blåser inte alltid åt det håll man vill, inte heller dit det passar bäst. Men något är det som lockar till sig vinden, fångar dess nyfikenhet. Det är bra och ha medvind mellanåt att få känna sig uppbackad och stöttad. Samtidigt så är det av motvinden man lär sig och tar med sig erfarenheter ifrån. Motvinden kan vara väldigt tung att möta, ibland nästan omöjlig att stå emot. När man väl tagit sig igenom så brukar det oftast lugna ned sig, andra gånger kan ännu en storm komma utan att man riktigt landat från den första. Man sveps med utan att man egentligen har vetskap av det, när vinden avtar så njuter man och uppskattar det lilla man får. Varje sekund av lugn och ro tar man åt sig som om det vore livets sista. Det är från motvinden man lär sig uppskatta livets vikigaste del, kvalité!





Så det ska vara är inte samma sak som att det är så

Åka till Ikea?
Åka till trävaruhuset?
Åka till EM?

Gå till Ica?
Gå.

Uppgifter:
Finna inspiration till inredningen
Börja på med möbelbygget
Ikea,lämna tillbaka möbeln köpa en annan?
Do some strawberry milkshake
Fixa i skokartongskaoset jag försöker leva i..

Syfte:
Skapa ett hem jag trivs med och inte ha en inredning som är personlig. (därav mitt problem jag måste till sthlm och shoppa:S)
Milkshaken är till för att svalka min varma strupe:)

Metod:
Mycket tankar som ska ner på papper som sedan ska bli en möbel.. Min metod sätta fart:)




Seriöst hur jag än gö ibland så vill jag bara klappa mig själv på huvudet.. Emelie har gjort det igen mina vänner, den ultimata dansfilmen 
Feel the Noise-Reggaeton

Just nu jobbar jag med ett projekt att locka med mig Patte på lite äventyr.. hur det går får jag återkomma med. :D
Ne nu ska jag dra mig tillbaka så Papi får något att läsa;)





 Mitt hjärta.. alldeles för längesen:(

 BOA!


 Får träffa dig nästa vecka.. WIIHOOO!!!
 Nya Sambosar:) LOVE!

Godmorgon

:)
Dags att jobba.

Jag vill träna snart.. dumma tabl dumma infektion, snart hoppas jag.. tänker träna slutet på veckan.. med andra ord imorrn:D

Storgatan is...

...my new address..

sitter i min lilla skokartong med långtradarna som kör ikapp utanför. Vad vore Motala med skepparpinan.. Jo en stad med ett lugnare inre:)

Har precis jobbat min första dag, det gick bara bra. Mer nervös inför imorrn, uhh kommer jag få panik or what?
Finns mycket runt omkring mig nu. Skriver när jag sett klart sista filmen, nog för att jag jobbar kl 07 imorrn men måste se den. En dansfilm kan det bli bättre.. NOOT

Muttis tror du blev matförgiftad(?)! Måste leka babe.. puuuss

RSS 2.0