< Till bloggens startsida

Avd 27,US , en fredag jag vill glömma

Jag får klaga hur mycket jag vill i min blogg och känns som att det inte är bara massa klagande utan det har verkligen varit ett rent helsike denna vecka.
Ni har jue förmodligen läst hur slutet på förra veckan artade sig, i fredagskväll så mådde jag betydligt sämre och jag höll nästan på att svimma hela tiden. Mor min blev väldigt orolig och vi fick en ny tid till Jourcentralen här i stan. Dom befarade halsböld. Väl där inne efter mycket om och men från min sida, så konstaterade doktorn att Öron-Näsa-Hals jouren tar emot mig i Linköping.
Kunde inte för min värld förstå hur jag skulle klara resa in dit, klarade knappt från Verkstan i Motala till Sjukhuset:S
In kom vi och väntade på doktorn som direkt ville börja bedöva i "bölden" sagt och gjort. Sprutade på vätska som smakade skit (kunde itne svälja) så spott spott och åter spott.
Sen tog han fram nålen.. den skulle jag inte sett:S uhh.. Bedövade med den med kanske 8stick.. Smärta!!
Nästa nål fram och sticka och se om dom fick ut något innan dom skulle lägga ett snitt.. Usch ryser när jag förklarar..
Sagt och gjort dom hittade inget.. dom lade in mig över natten för att ge mig vätska eftersom jag även i nuläget varken ätit eller druckit sedan i onsdags- Dom ville ge mig näring och vätska i droppet..
FIck åka hem lördage efter ännu en omgång stick och smärtstillande..Emelie grät.. damn..pain pain. Inget hittade dom. Fick en ny tid på söndag (idag) och Mami kom och hämtde mig, sov i stort sett hela dagen men efter att ha fått antibiotika intravenöst så mådde jag lite bättre-. Fick lite tid att andas skönt!
Idag var vi där inne igen men dom beslutade att inte försöka för det såg mycket finare ut.. men krävde att jag måste försöka stoppa i mig hur ont det än gö.. Så det ska jag försöka gö idag.
Men Doktorn ville inte att jag skulle jobba förän slutet på veckan och det får vi se.. Nog för att jag blir andfådd bara jag rör mig från sängen till toan men endå..

Mammas klocka ord..
Emelie ditt CRP normalt ligga på 10 ditt låg i fredags på 160- Då börjar jag förstå att jag inte varit riktigt med..

Nu ska jag försöka bidra med det lilla jag orkar i den pågående flytten..
Internet kommer inte finnas förrän nästa vecka om ens det.

Take care


låt mig svimma

uhh detta inlägg kommer att ta tid. Just nu ligger jag på en madrass (stavning noll koll) i min lgh,min underbara familj flyttar åt mig. Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har mått så här dåligt.
Vaknade igår morse med feber och svullen hals, direkt fattade jag vad som höll på att hända..halsfluss. Har det runt 6-8 gånger per år. :S
Jag blev sämre och mami fixade en tid på VC fick träffa läkaren som inte behövde ta nå¨gra prover utan såg på en gång va det handlade om (trodde han åtminstone). Fick penicillin och en remiss till hals läkaren på US. Hoppas innerligt att han vill op mig. När det nu blir..
Hem åkte vi och jag blev ganska mycket sämre, inget hjälpte mot min höga feber.. Panik känslor då halsmandeln är så stor att den nästan stryper mig.
Framåt kvällen blev mami orolig p.g.a att jag hade så ont så jag fick en tid på Jourcentralen. Fick träffa doktorn igen och han tittade mig i halsen och frågade direkt om jag fick ta prover på VC, vilet jag inte fick då den läkaren var hel säker på att jag hade fluss. Men den diagnosen stämde inte riktigt, denna  doktor kunde med 80% säkerhet säga att jag fått Körtelfeber om det inte var de så var det en halsböld.


jag vill bara svimma så jsg slipper må så här dåligt..

tack alla som hör av sig.
Muttis I need you

SUCK



Emelie är sjuk , har inte tid med detta!!


Noooot

Så typiskt tror jag håller på att bli sjuk, väldigt orolig att det var magsjuka förut. Kom hem till Mami efter snålskjuts av några läger flickor, kommer in i hallen och Mami kläcker " Hur ser du ut unge, du är kritvit i ansiktet" Thanks mami, jag känner mig grön..
Uh.
Efter lite mat i magen däckade jag, med andra ord ingen flytt idag, får börja efter sista intro dagen imorrn.
Äntligen har man tagit sig igenom F12,F13 och F14 lägren. Ahh det var en pärs på slutet.
Tittar till på en liten tjej som hette Felicia på F13 lägret och bara stannar till.. Så jäkla lik Hanna Ljungberg så hon fick ett nytt smeknamn stackarn Ljungan ;). Så är det ibland.
Attitydsproblem på Petters grupp.. skulle vilja säga ett och ett annat åt dom.
Så hur var det nu då.. Jo absolut, hur kul som helst om man bara ser till vilken åldersgrupp som var roligast att leda så var det nog F12, men fick ut mest av F14. Men bredd är kanske inget så där i längden för mig jag vill isf till elit.
Om man ser till hur jag det varit i ledargruppen på dom olika lägrena.
Finspång var klockren tackvare Evelina-den söta ;) och Väderstad var för att citera en "stor" pojk:P "Fyra nyanser av Tony"
Haha!!
Såå sjukt skoj jag haft ihop med det gänget så ni anar inte..Tro mig mer citat kommer jag är bara för trött för att orka tänka på dom, finns ett gäng klockrena..
Jag är så himla sugen på att jobba imorrn....
.... NOOOT!:)
HAHA.

Nu är det dags, fotboll och sängen, ska bli fantastiskt att sova i sin säng.
Kollektiv i all ära, älskar det livet verkligen, men då vill jag välja sambosar:P Hiihi

Skamvrån

Finns inte riktigt ord för dagens bedrövelse. Det var första gången på länge som jag verkligen inte ville titta mer, jag ville bara att matchen skulle ta slut så jag slapp titta mera. Usch och fy så dåligt spel det var ute på planen idag. Vi var dåliga och stödet på sidan var dåligt som f-n.
Den rent ut sagt förbaskade kommentaren/ultimatumet som ställdes mot våra ansikten direkt efter matchens tackande.. Helt sjukt.
Så nu har jag bestämt att jag inte ska se en match till från sidan, Antingen spelar jag eller så håller jag mig borta.. Så jobbig säsong hittills för er på planen som kämpar och för mig (nu pratar jag bara för egen åsikt, självklart jobbigt för alla) att sitta och titta ,försöka och peppa och få in någonslags positiv känsla (go´) i laget. Har knappt spelat 3 matcher denna säsong.. Närmare bestämt 2½ match och det kryper i min fotbollskåta kropp..:S
FAN

Just nu befinner jag mig i något som kan jämföras med KAOS!
"Det ser förjävligt ut" Haha
Men så är det, min lägenhet är upp och ned kan man bäst summera det. Flyttlaset nr 1 har gått och det blev till förrådet. Upp och tog lite mått i nya lyan och insåg att lite möbler ska jag snickra ihop så jag får det som jag vill. Sen vill jag ha en schysst väggmålning i sovrummet, ska man glutta runt lite och gö det själv eller hur blir det. Graffiti är stuket jag vill ha.
Har packat ned nästan hela lägenheten nu så det är skönt. Men rörigt värre.

Imorrn åker jag på ÖFF-läger nr 3 i Väderstad. Halva ledar staben är i Finspång och Vadstena:S Men Johan, Petter, Jag och Tony reder nog ut detta läger endå:D
Denna vecka kommer bara att springa ifrån mig.. Får gö det bästa av situationen.

Dagens sound: Coldplay-Viva la vida (albumet)

Camp Hamberg

Dagen efter dagen som alltid är på en fredag!
Här sitter jag nu i min säng och byter musik efter 25sek intro jag spanar in min assistent Sarah som röjer ur min garderob i hop om att hitta något att ta på sig. Vilket slutade i ett eller ett annat linne/t-shirt. Summan av kademumman jag har alldeles för mycket träningskläder och för lite vardagskläder. Men det kanske inte är så konstigt om man lever i en träningsväska hela tiden.

Camp Hamberg vill tacka Bacon och Anders för en grym kväll. Hannas knän kommer snart att vara i form igen;)

Ska vara social med girlsen nu och sen blixt packning:D

Muttis var tog du vägen igår?

:(


Har du stång idag?

Med andra ord.. har ni dansat något? Inte jag och risken är väl väldigt stor att Midsommarstången blåser omkull.. sätt den ordentligt i backen nu gott folk.

Mycket är avklart, men mycket återstår.. Tillbaka till Mami, hon har som sagt inte ett Gesällbrev på sina färgahår egenskaper:P haha. Söt.

Ikväll blir det Mjölbybor x2 Linghembo x1 som övernattar hos mig då vi ska till Bacon och Anders fest ute vid Korpen stugorna. Ska bli riktigt skoj..
Kvällens outfit:
Mörkgrå/ljusgrå randig kjol, svarta leggings, skor är fortfarande ett frågetecken får se vilka jag väljer, Vitt/rött instoppat linne, röda naglar..
Det ni..:P haha

Håll i er..:D


Glad Midsommar!

Två avklarade, ett läger kvar.

Lord, inte kunde jag minnas att man hade så mycket energi när man var 12år. Precis hemkommen från ÖFF-läger F12 Väderstad . Så underbara på alla sätt och vis men shit vilka viljor.. Många åsikter och viljor på samma gång.. Hehe..
Säger bara att min grupp Sverige gänget var bäst;)
Synd bara att inte landslaget kunde prestera men det är i vanlig ordning. Är det någon mer än jag som tycker att det verkligen borde varit Bye bye för Lagerbäck tidigare?.. Nu måste han få gå... Använde inte ens alla byten.. och i vilken minut bytte han in Allbäck?. Fegis säger jag!!

Under lägret som var nu tog vi upp ämnet mobbning och fick precis ett samtal att vi fått helt fantastiskt med beröm att vi diskuterat ämnet och att vi sett alla tjejerna. Det är detta som berör så himla mycket.. nästan tårar.
´
Helt perfekt sammansättning av ledare har vi varit, så jäkla skoj. Tonys historier, undermedvetna heta blickar mellan två ledare, goa människor och massa skratt..

Dagens blir dagarnas citat:

"Det var det sämsta, det sämsta, det sämsta vi har sett."
"Ut med Lagerbäck och in med Tony Krafft"
"Era jäkla pissluder" (haha ingen fattar mer än vi ledare, tur är nog det)
"...jag och min bästis Totte..."
" Jo men det var så här.. och då gjorde vi så (45 min senare), och sedan gjorde vi detta och jag sa..."
"Fö´uut"
"Där sitter jag med mitt morgonkaffe och läser aftonbladet och ser dom där kommentarerna,det är jue straffspark!Skulle inte du gjort så mot mig Jonas?
-Jo.. Jo det skulle jag nog
-Eh Jonas nu tycker jag du ska be om ursäkt!!"
-Jo ehm, jaa Ursäkta.
-Det är okey för den här gången, men inte en gång till!!!"
"Min pappa är 55 år och är flintis som Tony, fast pappa har lite mer hår, så Tony är nog 55"
HAHAH

Underbart!!

Pride

En litet avtryck i denna blogg kan gott vara på sin plats.

Var som jag nämde i gårdagens inlägg ledare på ÖFF-läger i helgen för F14. Riktigt roligt, mycket duktiga tjejer, MÅNGA mindre duktiga..:) Men så fruktansvärt trött jag är,galet.
Hittade en grym ledare med, Evelina aka Tiffany,Wiiman,Pytte.. You name it. Så go! Söting där.
Men "ungdoms"rummet regerade.

Idag har jag suttit på utbildning hela dagen, vissa pass var riktigt bra andra mindre. Vet att det inte ser bra ut att gäspa när någon pratar och jag försökte dölja det så gott jag kunde men ett rum med ca 20pers i utan vidare syre.. Det var ingen bra kombination.
Träffade Lilla Lollo,Linda, Jossan A och hm.. vad hette hon nu då?.. Vi får kalla henne Ifk flickvännen så härlig, lite Gävle dialekt så här under dagen är alltid trevligt.

Nu alldeles snart ska jag hämta upp Bacon sen Robin och dra till träningen, har för övrigt börjat med fotbollsövningar nu så det går framåt. :) Skönt att inte bara köra styra och balans hela tiden.

Dagens: Folk utan någon som hels självinsikt, gamla meriter.. Dom lever man inte på länge.. !

Det ser ut som att jag kanske kommer att kunna åka upp till ärade Hufvudstaden och få uppleva lite EuroPride 2008, hoppas det löser sig.

Nää nu ska jag allt bege mig in i garderoben och leta efter träningskläder:)

Fjortis över en helg

Jag är såå trött, varit ledare på ÖFF-lägret i Finspång..Lord! Flickorna var i 14års åldern och det märktes..
Måste vila mer nu, mer blogg imorrn efter min jobb dag.
Sov gott så kommer det mer intressant imorrn:)

Hittat en grym vän iaf.. Tiffany/Pytte/Wiiman

Runt runt runt, runt runt runt, runt runt runt

Vilket tempo, vilken effektivitet det kan bli på en ibland.:) Då var förrådet tömt och lgh skinande ren, nu ska jag bara köra bort lite saker till nya förrådet, hämta lite sängkläder och träna.
:D

Dagens stora jäkla GRATTIS går till La familias Studenter
Linnéa aka Nea
Sara aka Sahara/Khilan
Sarah aka V.B
Hanna aka Mange
Jennifer aka Ferry

Dagens sound: Student sång

Klockan 18.00 ikväll lämnar jag bort min lägenhet till främmande folk.. uhh lite läskigt är det.
3st Stockholmare kommer,lät hur trevliga som helst, men det är nästan självklart när dom är från Sthlm. Lovet it!

På grund av inget nät och en himla massa jobb i helgen så kommer jag inte att uppdatera något större här.
Idag är det som jag nämde ovan. Mycket som ska gö klart innan det blir mat och fika i Mjölby:D
Imorrn kl 06.45 bär det av till Finspång för att vara ledare på ÖFF-läger kommer hem någon gång på Söndagen.
Hoppas på bra väder, snälla orkar inte regn när man ska stå ute..:S

Lycka till alla cyklister

AJAX-skinande rent

Well well, nu ska jag ta tjuren i hornen och städa min lägenhet ,klinisktrent ska det bli, innan träningen. Idag ska jag vara med på i stort sett alla övningar. Det borde funka.
Så nöjd med mina nya plagg och träningsklockan.. Sweet.
Mer spontan-depp-det är synd om mig värdelösa människa- shopping:)

Ser verkligen mörkt ut att kunna åka på Pride i år.. när ska debuten få komma? Fotboll all the time.
liten Suck!

det blir nog ett Nej tack, till förslaget! Delade känslor men det är övertygande obehag..

Bettan, Hami och Cao kommer ge La familia Jr fina studentpresenter:D



Botemedel

Eftersom jag inte känner mig på topp just nu så unnade jag mig lite shopping idag. Dock är utbudet halv intressant i Linköping men jag gjorde det bästa av situationen. Det verkar som jag lyckades..
Dagens inköp
1 klocka- sportmodell (så jag kan ta tid när jag springer)
1 Vitt linne i tunt tyg
1 Mullvadsfärgad t-shirt med knappar
3 urfina trosor
1 TubTOP, (underklädesplagg)
1 par vita tennisskor
3 Gåvor:)

Tror det var allt.. och det blev hur billigt som helst med.. Klockan var på en helt wild n crazy rea , endast 198kr, det ni:)



Låt oss kalla det en svacka.. när något under en period inte är som i normala fall, det kan vara en engångsföreteelse eller något återkommande. Gemensamt nämnare beroende på tidsperioden är att man inte är i form, psykisk och/eller fyskiskt.
Det krävs ett gäng klappar på axeln och några omtänksamma medmäniskor som hjälper en med avlastning. Vart är dom?
Krav är något alla har rätt att ställa, vad det än beror på. Mitt krav är att jag vägrar att bara ge, jag vill kunna ta med. Inte för att jag är egoistisk utan för att jag vet att om relationer ska kunna vårdas och uppehållas så är det just ett givande och tagande som krävs. När man bara ger och ger hela tiden så tar energin slut. Det behöver inte vara stora medel, en kontakt, en tanke, ett besök det finns många väldigt små medel som kan räcka. Men just ansträngningen är det som betyder något.
"Det är alltid tanken som räknas" Det stämmer så himla väl.
Inte första gången, utan ordet rutin kan skrivas in i CV, det kommer att vända solen kommer att lysa igen. Frågan är alltid bara när?


Dagens sound: Eva Cassidy-Time after time

24/7


Nu känns det i kroppen att man börjat "jobbat", trött som tusan. Mycket annat som påverkar tröttheten med det ska sägas.
Börjar få ganska bråttom innan Vätternrundan folket kommer på fredag. Hur ska jag hinna? Ah. Måste röja förådet idag, men ska först jobba nu 07.15 sen efter jobbet kanske jag ska till ÖFF och jobba får veta det under dagen, men hur som helst så ska jag till Lkpg och fixa lite med diverse ärenden.
Är verkligen alla dygn 24 timmar?

Tack ni som bryr er..Märks vilka som har tid!

Inga ord




Så jävla ledsen

Som snowboard ...

Som snowboard fast-snow och+long=We like    

Longboardkväll med Tuppa.. RYSNINGAR:)


Ojjj vilken vän liksom..
Och då är det bara en av mina fina vänner.. Lyckligt lottad!

Prov imorrn, hur ska detta gå? Håll tummarna kl 11.. Det måste reda ut sig detta.

Jobbade min första dag på nya jobbet, eller nu ljög jag, fy emelie det var Intro dag idag. Men såå bra jag kommer trivas, underbart:) Bara ler när jag tänker på det. Nu ska jag bara se till att lösa resten så jag trivs.
I Söndags var vi i familjen plus gäster och åt på Hamnkrogen ,så himla gott var det. MEN, måste dom ha så mycket smör i maten.. Gillar inte när det smakar enbart smör om vissa saker.. äter då inte smör så det har väl sin förklaring.

Mitt liv är just nu i någon knepigfas, men som alltid det ordnar sig tillslut bara att vägen är lite olika lång och

Man lär sig alltid något nytt

Idag är det dags att gå lite introduktion.. Spännande:).
Hur ska detta gå ihop sig,min planering har fått sig en törn.
Imorn ska jag skriva det sista provet.. Uhhh


Playa del Varamon

Är det något som kan lyfta mitt humör så är det sol och en dag med vännerna på stranden. Nog för att jag är lite rastlös av mig, men en boll i närheten fixar den saken.
Såg att det skulle bli regn i veckan, det kan i och för sig verkligen behövas det knasrar (eget ord:) ) under fötterna när man går på gräset.
Så har jag tagit beslut om att packa i veckan också, kommer bli sjukt stressigt men va tusan..
I veckan drar jobben igång lite mer på allvar, lite intro nu på vardagarna på Hemtjänsten och Personlig Assistent jobbet sen till helgen blir det ÖFF läger. Ska blir riktigt skoj, håller alla tummar jag har för att regnet inte passerar Östergötland då.

Mina tankar går till Nea som har dragit av korsbandet. Hoppas att allt går bra för dig, du och jag på rehaben.. Men vilket avbräck för laget..
Förlorade igen´igår, tappade ledning till 2-1, suck. Men det måste vända så som spelet ser ut nu. Det bara måste gö det.
Min andra tanke går till Bacon som mår/mådde skit eftermatchen igår, skaplig vätskebrist.

Nä här inne i värmen kan jag inte sitta längre, ner och plugga på Varamon, kanske lite La familia folk kommer (?) Om inte annat har jag min underbara vän Muttis!!!!

Btw, i fredags gjorde Elli och jag ett spontan besök i Örebro( nästan hemma : ) ) det var såå trevligt, inte varje dag man stannar till vid Brändåsen l 01.30 och köper godis.. mer sånt:)


Tjing för nu


Tiden är kommen

Tunga steg, så typiskt. Har ledningen men tappar den succesivt.. SKIT! Jobbigt att bara sitta där och titta, vill vara med och försöka bidra med något.
Skulle behöva en ny röst att lyssna på, kanske bara för en träning men en ny röst. En f.d röst kanske. Förra året var bästa tränarna jag haft någonsin. Ansi och Cissi. Come back!!!!!

Tabbar is not the shit.

Har lite små beslutsångest, har ialla fall tagit ett beslut och det är att INTE dricka alkohol, nu är bara frågan ska jag med gänget ut efter förfesten? Så trött så egentligen skulle jag vilja vara hemma men dansa är jue alltid mycket uppskattat..
Lyxproblem, inte ens problem men lyxbeslut kan vi kalla det istället.

-Sluta vara hök, pallar inte sånt.
-Svara (vänlig ton) det var första gången, nu säger jag SVARA (lite mer bestämd ton).. Tröttsamt.
-Folks uppladdning, va fan hände med erat tänk?
-Engagemang

EM tider is the shit:)


Dagens sound; Markolio-Sverige det finaste på vår jord


New life(?)

Tjenare long time.. sorry
Men har man helt plötsligt något som liknar ett liv så blir bloggen drabbad, men det är bara något övergående.
Varamon idag då.. sweet:)

ne pallar inte vissa saker i livet.. that´s it.

Klubben

Sommar och onsdag.. bara en sak i huvudet..

:D

Sverige det bästa på vår jord

Markolio gjorde entré när Mami och jag åkte upp till köping och missade att ta med oss cd-skivor, alla som känner mig vet att det är katastrof.. Men blev digi-listan på p3, inte illa det heller.. Och den låten kom, snacka om att EM-febern
är här... Wihoo

Nee nu ska jag äta frulle så jag orkar något på gymmet.

Muttis, beachen nu då? :D

Longboard life

Yes kärlek vid första ögonkastet.. Lisas longboard och jag!
Haft en kalas dag med många humörsvängningar. Trevligt som tusan. Introt gick bra, fortfarande kluven men lite mer åt det andra håller är jag helt klart.
Snart flyttar jag gott folk, sjukt skönt och tungt på samma gång.

Det finns människor som man bara fastnar för, man liksom kan inte få bort dom från näthinnan. Dom människorna som har det där lilla extra som just du ser, du känner de genom er ögonkontakt. Det liksom överförs.. Du vill röra, prata , skratta tillsammans med denne person du aldrig tidigare sett.. Du känner att något är i luften när blickarna fastnar vid varandra. Att en känsla av någon så okänd kan vara så närvarande, är det inte otroligt härligt.
Ett fint leende säger mer än ord!

Ska upp tidigt imorrn, en promenad till gymmet sen Varamon hela dagen(!) för lite plugg i underbar miljö. Kan jue ha det sämre :)

Hittade en låt idag med..
Heaven is a place nearby, så himla fin text!
Rysningar, saknaden tar överhanden ibland.


Tycker inte om att människor ändrar sig från deras goda jag! Du är bättre än detta, hoppas du inser det snart med.

Ska lätt fundera över att införskaffa mig en longboard, snowboard känslor fast mitt i sommaren, utan snö:)

Helgen

Well well well då har man varit på Köpings stora hemvändar fest. Trevligt delat med magont och en massa skratt... :) När man är nykter uppfattar man väldigt mycket roliga saker som man lätt inte snappar upp när alkoholhalten har intagit blodet..
Träffade Innebandy och fotbollstjejerna också eller några sprang man ihop med, såå längesedan, 10 år sen sist jag såg dom. Det är länge:S  När jag står där med Jeppe ´ser jag lite välbekanta ansikten från min nya hemstad.. Einar, Jani och Anna L kom gående.. trevligt med lite Motalafolk i min lilla stad.
Idag hann jag en lite sväng förbi Varamon och träffade där Muttis & Johanna , älskar verkligen stranden.. Patte, Conny och Törnis kom förbi också och vi hade lek med boll;) alla tyckte det var så skoj.
'Efter Sverige-Ukraina matchen så åkte jag in till Mjölby för att umgås med babesen, vi kom på den brilljanta idéen att spela Volleyboll så Mange, Bettan, V.B och Gustaf Hedeberg åkte till Skogsjön, första gången jag var där btw, när vi väl kom dit stod det tre själar där som vi snackade ihop oss med så körde vi lite match. Riktigt trevlig Söndag.
Imorrn ska jag gö min första introduktionsdag i Mjölby, nervös, men så är det väl alltid när man ska börja på nytt jobb. Fast detta är lite speciellt..

Godnatt kära vänner.

P.s Imorrn ska jag nog gö min debut på Lundbybadet (ute) också.. inte illa, två stycken isf på två dagar. D.s


RSS 2.0