< Till bloggens startsida

bern eller berns arena

ja ni vilket är det nu.. strunt samma ni fattar. bern/berns arena imorrn.
Pepp som fan.


Tack alla ni som var hos mig  nu ikväll. vilket gäng vi är.. 9A i lärarnas marddrömmar..:D

See ya nu ska jag sova..


glöm inte att ställa fram klockan gott folk..

marddröm

säger bara en sak,att sammaställa ordern till NB var bannemig inte det lättaste.. Nea is here:) Och vi har suttit med detta ca 2 ½ timma. Men annars så.. Haha. Precis när vi hade skickat iväg det trodde vi att vi räknat fel på 53pkt. Skapligt nervösa.. haha. Snillen som vi är kom vi snabbt underfund med att så inte var fallet.. Allt verkar stämma
(Obs! Reservation för eventuella felstavningar och eller misstag.. haha!)

Det är bara att ladda som tusan inför matchen mot KIF Örebro på söndag. Ska bli så jäkla skoj,har jue inte spelat match p.g.a knät på 2veckor.. underbart att möte ett sådan spelskickligt lag,det var dom åtminstone förra gången. Kan inte tänka mig att så mycket har hunnit ändrats. Springa skiten ur mig, det gillar vi ;)
Bern Arena is the shit Söndag kl 13.00!

Imorrn är det upplagt för en lite mindre återträff med 9A , vi är bara ca 10 pers som ska samlas hemma hos mig och snacka lite skit :) Och börja planera inför den stora/riktiga festen i sommar. Ska bli så sjukt skoj. Längtar så. Jag min nöt då,tyckte jag hade planerat så himla bra med lönehelg och vise versa. Har jue totalt glömt att jag spelar söndag. Brukar jue ha matcher lördag så det ringde inga klockor när jag bestämde detta i ett mindre nyktert tillstånd. Danne och jag tyckte det var en grym idée . Grejen är jue den att de fortfarande är en grym idée, jag får helt enkelt vara nykter och hålla ställningarna.. Vinka av dom när dom drar vidare sen.. hehe.


Glömde häromdagen att lägga in kort på min kvinna.. Det klickade direkt mellan oss,hon stod där i fönstret och nickade åt oss att ta bordet vid henne när vi var på La Baugette . haha Inte sant V.B och Mange.

Nu ska jag väl se till att Nea kommer i säng,flicksnärtan har somnat här mot min axel.. Söt. Haha
Inte lätt att bli vuxen och jobba om dagarna,det ger med sig. Kan inte annat än hålla med om att tidiga morgnar gö något med kroppen.. :S Uhh

Ne nu ska jag sova. Hej svejs

[traauut tjaaeej]

Det är ganska otroligt hur fort tiden går,USAresan känns så himla långt bort. Lyssnar på Feist nu!Minnen som tusan!
 Underbara Emma jag saknar dig så. Måste verkligen ta och komma till dig snart igen. Fick höra nu i dagarna att Emmas bästa kompis Jesse ska komma i sommar till Sverige. Måste ses säger jag bara:) Härligare människor får man leta efter.
Vill tillbaka. Skönaste känslan att bara vara,släppa allt och bara njuta av att solen går upp,dagen går och solen till slut går ner igen.

Sitter nu i soffan och funderar på hur morgondagen ska se ut,jobbar såklart först,sen måste jag städa och plugga innan träningen men efter. hm. Något lugnt men vad(?) Mami vill ha med mig till Bolaget,Boppers (stavas?) ska spela.. åh lilla mami vill titta.. men inte jag.Haha.
Idag på träningen var  Maria och tränade med oss. Snacka om talang. Fattar varför hon är med i landslaget. Henne vill jag gärna spela med igen,det var så jäkla skoj:D
Härligt när det är bra focus och tempot höjs hela tiden på träningarna.
På söndag har vi match igen, denna gången mot Karslund Örebro. Minns förra årets träningsmatch mot dom, värmebölja och 7 bananer:) haha.
Hoppas det är Bern Arena som vi får spela på,det är grym känsla att gå in där..wiie.

Ne nu ska jag tacka för mig. Ska försöka lägga mig i tid idag.


som barn på nytt..

igår var det som sagt roadtrip med Von Bach & Mange , hur ska jag formulera mig nu..hm.. låt oss säga så här,Det var helt sjukt kul! Vilken dag,först lite jobb,sen hann jag vila uppskattningsvis 12,5min innan Mjölby gänget stod och ringde på dörren. Flög upp som om det brann någonstans. Yrvaken och härlig:S
En "Af Hamberg halvtimme" senare var jag duschad och klar redo för en utflykt. V.B var galet uppjagad,forssen var det ända vi hörde från hennes mun.
Väl uppe i Örebro tog det ganska snabbt för oss att hitta rätt. Mange skötte inställningarna på siktet bra tycker jag:)
Shoppade lite,hittade ett par jeans (love them) och lite annat. Men min ekonomi är under all kritik men jag får fan skylla mig själv denna gång. Nudlar hade varit något om jag ätit det.. Men får bli hårdmacka med en ostskiva..haha.
Åkte in till city för lite käk, åt på La baugette såå gott. Som ni kan se på bilderna så lämnade vi inte mycket till slumpen.
Mätt och belåtna drog vi till Gustavsvik och milt sagt lekte av oss lite.. haha. En sak är säker jag känner mig lite äldre med dessa damer och sen sist jag var där. Detta baserar jag på följande..
-Emelie ont i hela kroppen efter ett åk i forssen..
-Höjdrädd i trappen till rutschbanorna
-Vi simmade ut till "utepoolen" ,vem ville vända in igen p.g.a "istappkänsla" i hela kroppen. Jag!
-Krävde av tjejerna att vi skulle simma motionssim efter en glass. (träningen blev jue drabbad denna dag så vad tusan:)
-Började tröttna efter att åkt allt ca 1 gång.
- Tog kort på medresenärerna även kallade barnen när dom badade.
Men jag gillar det..:D
Btw,jag har fan rynkor på ett kort.. haha det gillar vi. Eller? och det fick inte komma med i samlingen här:D
Hur som helst. Helt grymt trevligt.
Kvällen avslutades med lite matlagning hos mig och bänkade framför BRA-SWE matchen..
Punktligare folk få man leta efter.

                        
  

1. Fortfarande hungriga
2. Såå mätta
3. Lite nöjda att vi är på ett upplevelsebad hahaha, vi vill också be er ha överseende med att beach 2008 INTE är här ännu:)
4. Hittade en sten vi dummade oss med
5.Close up
6.Ni simmar ur bild, hahaha. Mange och Von Bach
7. V.B,detta kunde gått riktigt illa..det man inte ser på bilden är att en 10cm hög kant är nedanför rutschekanan(stavas?) och hon precis höjde huvudet och missade ,tur nog är det, kanten.
8. Sailorgirls:D
9. En Anja Pärsson tolkning
10. Jaa tjejer,ni kanske vill förklara er..  eller ska vi låta den tala för sig själv;)
11. HÖÖÖG FEEEMMMMAAA!


TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!

one thing

okey.. det blir inte mer än ett konstaterande i detta inlägg.

Vi har haft en sjukt rolig dag!


text med tillhörande bilder dyker upp imorrn.
Nu sängen

älskade vs hatade...



                                                                     

Det tar dubbelt så lång tid att ta på sig alla lager av träningskläder som ska se till att man inte fryser till is under passet, när man väl fått på sig hela munderingen så är man i stort sett uppvärmd,då är det dags för dessa stela oftast skitiga (finns inte tid eller ork att vårda dessa skor) det dammar om dom eller så är dom helt leriga.
Men endå,träning efter träning så tar man på sig detta, glad som aldrig förr. Mössa på för dom som är frusna,vantarna i högsta högg och vattenflaskan är fylld med varmt vatten . 
När man väl kommit hem med den betydligt tyngre väskan så är det bara att börja plocka upp träningskläderna, det rasar grus och eller små gummikulor från konstgräsplanen.
Allt är dygnsurt antingen för dåligt väder eller för ett riktigt underbart försäsongspass.
Om det finns något gott i detta så är det att efter att ha tagit ut sig till det sista man äger och har.. då sätter man sig på bänken i omklädningsrummet och tar ett djupt andetag och konstaterar att man är ännu en träning närmare seriepremiären,grönaplaner,vattenpauser,varmadagar,och grillen som ibland står klar med grilladkorv efter träningen. Känner doften..det får oss helt galna fotbollsspelare att bita i.
På något underligt sätt har jag omvandlat mitt stora hat till att springa till något jag faktiskt tycker om och "njuter" av.
För känslan efter, när vi sitter alla där och pustar ut samtidigt som några påbörjat att strecha, så tittar vi på varandra och vet att det är värt var ända löpsteg,varje klädesplagg som är nerskitat och blött,varenda skrick av förtvivlan när orken inte finns kvar.. allt detta det är värt det. För vi alla älskar sporten det är Fotbollen som är livet.

                                                     image94..försäsong


Finns det några som kan motivera en att bita i så är det detta gänget
                

självdiciplin..

..är något jag brukar vara duktig att hålla på.. Men inte idag.. shit. Dom ligger där och stirrar med dom onda ögonen,dumma skolböcker:S Måste, men jag gö inget istället. Plugga utan "direkt" tidspress verkar inte vara min starka sida..
Nu har jag bestämt mig och det är med hård hand jag smäller till mig själv i nacken och beordrar mig själv att ta fram böckerna och sätta igång..
Jag ska bara..(alfons feeling på den) skriva klart först.

Imorrn mina kära vänner ska 5 la familia flickor ut på en tvättäkta roadtrip ahh.. så skoj. Inte så lång men va tusan tanken som räknas.. ska till Örebro och lager157, en snabbis in till city (fortfarande på förhandlingsstadiet) och avrundar med att leka av oss i Gustavsvik. Helt sjukt hur mycket barndomsminnen man har därifrån. Var värsta resan från köping-örebro (tyckte man då) men i verkligheten så är det inte alls långt.. men iaf.. det var guld värt att få åka dit någon gång då och då.
Imorrn ska vi iaf dit,från Motala,lite längre men det blir jue bara roligare. Har hyrt in mig på Von Bach´s axel så jag får sova lite efter jobbet. Flickorna anar inte vilket monster jag kan vara utan min sömn..
Så morgondagens schema..
05-ca 11/11.30 jobb
11.30/12.00 flickorna anländer och plockar upp mig
11.31/12.01 styr vi bilen mot dagens äventyr..
Ska bli såå skoj.

Ne nu så ser jag att min arm börjar ta ut svingen dags att pysa... duckat alldeles för länge för den nu. ;)

Btw,träning på planen idag=lycka:D

sönmån(?)dag

well well well
ingen match idag:(
it sucks big time.. så jäkla laddad,ingen match nu på två veckor för min del. Ahh går på knäna snart.
Ladda om bara. Inte mycket att gö men det är tusan inte roligt detta. Allt faller jue när man är så inställd på det. Brukar inte tycka illa om snö, men nu får den faktiskt fara och flyga till ett annat land.
Blir ett fyspass på gymet sen istället, ska verkligen inte glömma och ladda min mp3 ,missade det i lördags. Snacka om miss..:S

Så vad ska man gö idag innan gymmet då?.. Kanske städa klart lägenheten,leta vidare efter en ny lägenhet. Fundera ut någon god mat:)
Någon som vill se film? Call me!


Annars så ska jag börja om nu, andas in, andas ut.
Såå då vare dags. Nya tider nu då.

dagens tips!
Sök på Jeff Dunham på Youtube. haha.
Stand up, är sjukt kul när det är som bäst:D
Killen är grym!

Påsk påsk påsk påsk påsk påsk

Påsk vare här..
Sitter i sängen nu med Von Bach,sweet. Lånade ut min soffa till en för mig främmande människa (haha, det kunde ju varit så iaf:) Men utlånad blev den,spoonade med bachen i sängen.:D

Igår då.,helt galet skoj som vanligt. Syskonen Gullberg hade party och det kanske var den mer "stillsamma" festen dom haft men kul hade vi ändå. Menar hey vilka hittade dom kluriga äggen,(åtminstone två av  dom:)
Hehe
Sen bar det iväg till den årliga Påskasmällen på harrys. Motalas "man-ur-huse" helg..Eller?
Först var det faktiskt lite folk,men det stapplade in mer och mer jue senare klockan blev.
Stötte på många kära gamla ansikten,trevligt värre.
Bl. a Calle som jag inte sett på shit jag vet inte hur länge. Mycket östenssons snack eller..haha.

Just det, fick en kommentar igår , som var i nivå med " Jag har en kompis som behöver lite hjälp,eller Min kompis, Jag känner en som" (jag ni fattar)
Yngve skyllde på att Helge kollade min blogg och därav att han smög sig in titt som tätt.. Välkommen Yngve säger jag:D Men du behöver väl inte lägga över det på Helge eller.. haha. Nevars skämt o sido.. Bild på pojken kommer. Det är jue ett måste nu när han ville bli nämd i bloggen. Vad gö man inte för Zerositer (haha) Pallar dock inte att hämta usb-kabeln till mobilen så det får komma senare.

Nu ska jag och Von Bach slappa..
Bea sen (?)


zoombie

Ledig..
Trött Emelie, jobbade imorse så nu är det helg! Det gillar vi starkt.

Lite plus
Kändes bra i knät (ta i trä) i går på träningen,så ska få prova och spela 45min på Måndag:)
Muttis
Hjördis-Grattis babe:D
Syskona Gullbergs fest imorrn
Von Bach sleeeeeeepover:D

Lite mittimellan
Voltaren+ värme=ger volym,haha. Inte sant Bacon eller ditt nya namn BF-Bacon
 ;)

Lite minus
Missförstånd
Knän som inte följer kroppen:S
Val
Att du inte är hos oss



Ska bli en hemma kväll med Mami på Dockgatan ikväll. Får se om det är något vettigt på tv då..


tycker ni ska gå in på
www.laget.se/MJOLBYSODRADAM
och njuta av våra bilder från inkilningen hahahah. Om du inte skrattar är det tusan något fel på dig.. Snyggare spelare får man leta efter..;) haha

nu måste jag sova tror jag.. trött, tröttare, tröttast

" "

Just nu är det ända jag kan säga..

KAOS


.


ibland räcker inte ens energikällans energi till. då måste den få hjälp att ladda upp den igen.



Sådana här stunder så vill jag ha din varma hand mot min kind.
Saknar dig.

Inspiration

Ahh kom nyss hem från Monki festen.. Mycket fina kläder.. och mycket god mat! MUMS
Jätte fin och fräsch butik men inte i klass med den dom har i sthlm men va tusan.
Såg iaf fyra t-shirtar jag vill ha och två byxor samt massa annat små plock.. uhh. Verkligen mycket i min stil.. wiie. Elli tyckte dock inte det var hennes stil.. inte chockad direkt:D

Nu sitter jag i soffan och bara väntar på att john blund ska slå mig hårt i huvudet. Han börjar kikkla mig lite känner jag..
Jobb imorrn 05.00 ska jag vara på jobbet..Puhh älskade tider:S
Pengar är jue ett måste så man taver vad man haver..

Monki
         
(mobil kamera,så har grymt överseende med kvalitén)




Wiiehoo

Idag har jag gjort något som heter never never ,hehe. Sorry men jag behövde verkligen dessa små guldkorn i min tillvaro:D
Snart kommer min leverans med en underbar MAMI.
Kan nu konstatera att jag har Påsklov!!!
Ska gö iordning mig för kvällens festligheter.
Ska bli såå skoj. Monki here we come!


Lycka till b laget idag.!! Hejar som tusan i min fråvaro.

Ne nu ska jag titta på mina underbarn jag införskaffat..

Grottmänniskan

En stycke klippblock har jag skakat av mig idag,provet avklarat!
Lättnad,nu är det en lektion kvar sen lov,ska faktiskt försöka ta tag i mitt pluggliv ordentligt på lovet..vore skönt att skriva klart projektarbetet i Nk B. Ha det gjort så slipper man ha det släpandes sen..
Bör verkligen sätta mig ned och läsa in till det stora Verbprovet i engelskan.
Pallar vi sådant (?) skulle inte tro så.

har precis haft en mycket givande och mysig dejt , många nyfikna är det. Säger bara så här,bästa kvällen på länge
;) hahahaha.
Såg filmen SWITCH ,säger bara se den! Sjukt inspirerande och bra.Inte för att en annan hoppar (åtminstone inte frivilligt) när man åker bräda. Men att se pudersnö i mängder och dom otroliga bergen.. Det ger mig Ha begär!
Vill bara känna vinden i håret och ha solen i ögonen när jag åker backarna.. men nej nej inte i år:S

Liten livskris med, japp ni läste rätt, 22åring med livskris. Härliga tider:D

Förövrigt är det lite happenings i veckan..
Invigninsfest
Gullbergfest-utgång
Middag Mami (?)
Lov:)

Sound:
Volbeat-Pool of booze booze booze
(vill tillbaka:S)


bit för bit

Nästan lite imponerad av mig själv,yepp så äre. Gick till bibblan vid halvtio efter lite välbehövlig sömn och frukost:)
Bröt för lite lunch sen satte jag och muttis igång med studierna igen. Och lite fika hann vi med också kom hem för en halvtimma sen. Så lite har vi allt fått undanstökat idag. Prov imorrn:S uhh Men det ska gå bra hoppas jag.

Kom hem och till min stora förvånning och såg att jag fått betalningspåminnelse.. Hm. Wierd med tanke på att jag har stenkoll på mina räkningar. Men inte på tekniken över internetbanken vad jag förstod..men men nu är dom betalda,vilket jag i all godan ro trodde att dom redan var sen tidigare..hehe. Teknikens värld.

Dags för lite mellis, nostalgi varning på det ordet,:) Sen plugg och träning ikväll.. menar längtar jue så till att stå på balans plattan och alla andra roliga övningar Ohh yes.

NOT


Sound;
Tv Theme-Trasdockorna


Osynlig

Shit shit nu är det plugg som gäller.. Finnes på bibblan dessa två dagar. Sen är det i stort sett Påsklov:)
Prov imorrn kväll i Engelskan.Uhh.
Lite styrka o balans idag på träningen med..Surt.
Men kan nog känna lite på det ska vi se:D hehe.

Nee nu måste jag gå till bibblan.
Hej hej


Invigningsfest Onsdag?!
Hm tåls helt att tänka på


Joo men viiissst

Ojj så kul det har varit denna helg. Igår var det så himla lyckat,det kommer upp bildbevis så fort mina kära La familia medlemmar har skickat över lite bevis:D
Helt galet hur mycket vi skrattade igår. Nylonstrumpleken har nog satt sina spår på allas våra skrattmuskler!:)
Får tacka för bäddsoffsplatserna vi la familia medlemmar fick låna av en klubbmedlem,haha. Va gö man inte för varandra.

Matchen igår vann vi med 2-1, kände på uppvärmningen att mitt förbaskade knä inte höll. Så blev vad man skulle kunna kalla det lite smått irriterad på att det är så himla typiskt att jag ska fixa en sådan här sak inför seriestart.
Det var utbildning på Södragården i går så vi haffade Johan Holmberg (tror han heter så), han sa att det förmodligen inte är något allvarligt men ordinerade balans och lugn träning i veckan.. jogga rakt fram om jag kunde. Vilket jag verkligen tror att jag kan.
:S Suuurrrt

Nu ska jag äta pasta hos bea,gott. Sen blir det att smaka på när Von bach´s och beas after eight kladdkaka. Sen ska jag titta när Von Bach blir märkt för livet.. wiiie love tatueringar!
Ljudet ger mig rysningar.. LOL
Sen hem o plugg:S

90min blod,svett och tårar

..är det inte så att ögonen börjar tindra på er när ni känner den känslan. Det är återigen dags för match och taggade som ** är vi. Ahh. Ny formation igen på laget,så ska bli spännande. Det är jue det träningsmatcherna är tillför så kö bara.
Igår på träningen så vred jag till knät (!),dock känns det ganska bra men körde några övningar efter det,lätta dock ,men det kändes sådär så klev av. Knän är knepiga,har dock varit förskonad från det så (ta i trä),men det ska nog inte vara några problem.
Matchstart kl 11,mantorp
Södra-ÖSK

Efter matchen så blir det förmodligen lite City Gross med min mami som ska titta,om hon nu hittar ut på vischan. Lite speciellt när hon ska titta,gö inte så ofta det. Kanske tre ggr per år..så ett mål kanske..haha:D
Sen är det Von Bach´s place som gäller,klädval och lite förberedelser för ett nattligt After Eight kladdkaks bakande. Inspirerade av Cao´s Jossan. Den är gryymt god,.
Men innan det blir läge för bakning så är det Partttyyy. Ska bli såå skoj att se hur tjejerna har engagerat sig..må bästa "grupp" vinna:D

Ha en underbar helg!

Let´s do this!

Då vare fullbokat schema som gäller..det vi gillar bäst inte sant..
Ska inhandlas och styras med lite "fin fina" priser inför imorrn.. hehe. Mormor och Morfar är i staden så ska träffa dom också,hon åker 15 mil för en klippning och morfar kör.. pensionärer,söt!
:D

träning om 3h,hur underbart är inte det. Swweeet.
Mitt pluggande då hur går det med de.. hm. Halvsov idag igen på NkB lektionen,satte mig i mediateket och försökte få lite gjort. Mycket riktigt det fick jag men nickade till så åkte och styrde med lite saker sedan hem för att ta en power-nap :D Skönt.
Nu är jag utvilad , mätt och belåten.
Dags att sätta lite fart här hemma.

Ska ni gö i helgen då ärade bloggläsare..(?)
Hade nice va ni än gö!


Vårfeelings nästan,eller bara jag som önskar det.
Så lite bjuder på lite sköna sound;
Jason Mraz-I´m yours
Cory Lee-Goodbye
Lady Sovereign-Hoodie
Alex Gaudino ft Sam Obernik-Que Pasa Qontigo (Extended Mix)
Evermore-It´s too late

tacksamhetsskuld

shit berg och dalbana just nu. Har mitt mönster,trivs inte i det. Vakna 04.00,jobba (högst 4h),hem plugga,om inte vila en snabbis efter jobbet/eller skolan direkt. Träna,äta träna igen. sova..
Uhh..
Men det vänder nu va.. känner det på mig.
Sätter man saker i perspektiv till annat som händer så är det sjukt lyxigt. Har jobb,har förmågan att kunna ta mig till och från jobbet med mina egna ben,tränar och har underbara vänner. Är frisk!
Ja allt det där.. men satan vad det kan saknas saker ibland.

Vet att ni finns med mig och att ni lämnat kvar några beskyddare.



Ängeln i rummet

sjukt underskattad text.. det passar så bra bara. Fint var det.
Du,du,du och du. ni finns med mig varje dag!
:(

Vårdnadshavare

fr.o m 12/3 12.51, blev jag vårdnadshavare av Bikten , så jäkla rolig att köra:D Wiie.
Dock så gäller det bara för 4 dagar. Men ska njuta. Stackarn var jätte torr i tanken så fick släcka törsten lite.Hehe.
Och Bacon du vet vad som gäller. Reglerna har vi gått igenom. Alla ben i behåll,i hela kroppen;) Tänk på att du börjar bli till åren nu,inte lika mjuk i kroppen som förr:P hahhahahah

Vanliga schemat idag då,jobba (försov mig nästan.. det händer (ordet man inte ska säga) mig nästan.
Men jag hann.. pjuh.
Sen hem,tvätta,gå och hämta mitt fosterbarn:D,skolan och nu lite snabbt hemma sen gymmet och därefter kvällens höjdpunkt La Familia ska invadera Valencia och sen min lägenhet:) We like.
Mys värre.
Kan tänka mig att det blir hyffsat mycket Inkilningsnack ,Bea och jag har planerat klart den men efter ändrade omständigheter måste vi tänka en aning om. Nyttigt att prova något nytt :). Risken är att vi som håller i det och dom andra tjejerna som har åldern så att säga kommer att vingla lite extra framåt den stora finalen..hahahah

Ne nu ska jag väl pallra mig iväg.. Hej då gott folk.

Måste nämna några som betyder
Muttis-aldrig, aldrig en fel synkning:)
La familia-ohh härliga spontana människor!
Orienteraren-såå mysig, alltid har vi något att diskutera om. Utlandet du och jag(?):)
Bacon-som låter Bikten få vip behandling ett par dagar:P,men största skälet spontana avstickare:P hahahahah
Cao-du försöker verkligen,snälla ord ur din mun!

Ni som inte nämdes.. kämpa på nästa inlägg kanske..nevars skämt o sido.. Men dessa höjer just nu min "dyrbara"
tid..


Wrong way

det är inte mycket som kan få mig att ligga sömnlös när jag är så trött som jag är nu. Men vissa saker bara finns där och gnagar sig djupare.
Men varför egentligen.. Det bara är för att. För att det som varit mitt och som känns som mitt (inte på det sättet det verkar som men ahh.. mina saker så att säga) är inte mitt. Hm märkligt hur flummigt det kan bli när Hjärtat viskar , men så äre.. Ont i magen känsla så det räcker till flera. :S
Jag tror jag bryr mig om dig, dig , dig, och dig alldeles för mycket ibland. Men om jag inte gö det, så mår jag inte bra. Det ligger i min natur att ha det beteendet. Det tär dock på krafterna.. Jag har uppladdningsbara batterier men dom verkar inte bli så mycket uppladdade som dom skulle behöva.

Det saknas något.. kanske rent av ett uttag där man får energin ifrån. Inte vet jag.. något är det.



Kommer du ihåg detta.. haha
   
Björn Och Bacon,heeett haha.

Von Bach fattar vinken med att le,jag hittade ett örhänge som såg gott ut!:)

Haha inga kommentarer

Önska Önska

Utlägg

Yees äntligen ska det blir ett helgreferat.

Det började med match lördag mot Eneby.. Helt okey match med tanke på att det var första gången vi överhuvudtaget spelade i den här sammansättningen samt tillsammans många överhuvudtaget. Dock blev det förlust med 1-2. Det skulle nog blivit lika men kunde lika väl varit vinst mot oss. Men men första träningsmatchen avklarad.
Därfefter var det hem till staden Motala igen för att styra upp lite inför Cao´s fest .. Och vilken fest sen..
Bacon och jag åkte dit med bästa party humöret och bätte blev det..kvällen börjades dock med näsblod men tack gode.... det var inte genom en smäll av  iaf.:)
Det fylldes snabbt på med folk och allas våran goalkeeper var på strålande partyhumör.
Hon blev självklart extra glad att annonsen var borttagen:P Och tack vare dessa små pinaler..
                   
framsidan:)                baksidan,det enda rätta nr:)
Tack Adam,för att Lyel fixade denna fina tröja åt oss!

Sen tänke vi att till denna tröja måste hon jue självklart ha lite accesoarer.. så vi fixade ett glamouröst halsband

Va gö man inte för att sina vänner ska vara fina..det lilla extra förstås..
Och inte vilket födelsedagskort som helst som duger inte nej nej,vi gjorde ett mega stort.:)

Haha

Sen var det partyyyy
....
Von bach & Af hamberg
hahahahahaha

Även Bacon och jag hamnade på bild men dom har jag inte fått ännu så håll till godo..:D

OBS! Bilderna är tagna med mobilkamera så ha överseende med kvalitén.

Kvällen leds mot sitt slut (iaf i lingheden landet) så alla drog med pendeln vs racerbil på E4:)
Magnusson och Jag sprang som aldrig förr gjorde nog rekord på att lokalisera genom känslan från Cao´s gata till pendeln,i mörkret,lätt berusade och med en tidsvrist som hette duga.. Men vi hade 4min tillgodo när vi kom fram,stark jobbat. Nöjda var vi och vi lät alla få höra det med..Haha.
Vi hoppade dock inte av i Linkan som halva sällskapet utan drog vidare till en högst spontan efterfest hos våra kära klubbkamrater.
SPONTANITET IS THE SHIT,haha.
Har inte haft så här galet skoj på riktigt länge.! Tack till kvällens värd(ar)!
Och till mitt eviga BF-sällskap!

Igår så var det fotboll för hela slanten. En lååång slapp förmiddag:) Sen var det dags att heja på tjejerna när dom spelade mot Östria Lambohov,vinnst för brudarna med 3-1. Grryyymt tjejer. Tänk första matchen och det var mycket som kändes iaf ok från sidan. Hoppas det bara fortsätter framåt.
Sen blev det lite titt på Vallerstad-Medevi (Bacis bror spelade)
Sen kände jag att när jag ändå var i Skänninge kunde jag lika gärna stanna till kl 19 och titta på Östergötlandlän-Örebrolän,underbart att få se Corre,Emma och Julia.
En sak är säker det finns MYCKET talang i Mjölby. Inte bara i Södra.

Ne nu ska jag ta tag i Inkilningsplaneringen med Beata:)

Snabbis

En uppdatering som kommer gå av bara farten.
Helgen var skit skoj,spontana saker skedde.. eller va säger du Bacon!
Haha

Kommer bilder och mer text sen.
Måste slänga mig i sängen nu,Muttis ska vävcka mig om en halvtimma..:Ah..
Sen plugg på bibblan

Höres

8/3

The name of the game football...


Ultimata pepplåten
Solen
Nästan vindstilla
Konsgräs
Riktig träningsmatch
:D


image69

Kat Von D.. Het hetar hetast!

Nu är det Linghems tur

...ännu en Lingheden profil som pallat sig över 18års sträcket.

Hon älskar oss:)
Våran första gåva annons på Blocket-->billig bärbar dator..
Födelsedagsbarnet fick ta emot bl.a ett sms med texten
"Du får 800kr och jag hämtar den på en gång" HAHA
Va fan är det med folk.
1500kr sa vi:P haha
GRATTIS CAO!

Imorrn så är det match och jag,vi,La familia, peppar för fullt. Dock bortfall pga ÖFF men ska bli skoj att spela en tvättäkta träningsmatch.
Mjölby Södra-Eneby 11.00 Mantorp

Kvällen bjuds på 18års fest i Linghem(om vi fortfarande får komma:P) Ska bli riktigt skoj.

Dagens sound;
Hampans "smisk" på Cao´s rumpa,haha.

GRATTTTTTIIIIISSSS CAROLINE EKMAN!

FN-tjänstgöring

Grattis,skoj,vilken erfarenhet..
Men Mami då...:(
Mami har sökt FN-tjänst,utbildad till det som distriksköterska. Jag sa till henne att hon kommer att komma in jag bara känner det på mig. Och nu idag ringde dom igen.. Mami är första reserv.
Om hon kommer in då kommer jag inte överleva..Kosovo 6månader .
Ahhhhh:(
Men för hennes skull håller jag tummarna.

Idag är det inte min dag...
usch

fifty.fifty

Bloggandes framåt småtimmarna börjar bli en inte allt för trevlig vana.. Emelie borde sova men på något sätt så är jag inte trött.
Med tanke på timmarna sömn jag snittat denna vecka och tidiga morgnar (stavs det så)..aja. ni fattar..
Poänglöst vetande men iaf..

Som jag "ältat" ett par gånger tidigare och kan säga det lika många gånger till för det verkar aldrig gå in.
Vi lever verkligen i en bubbla som innehåller samma blandning hela tiden.
Ibland önskar man bara att det skulle fela lite på blandningarna så det blev och gjorde skillnad. Man försöker att gö skillnad men det är inte tillräckligt att märkas i den stora mängden.
Kan låta som att jag klagar men det gö jag inte jag bara undrar om der är så här det ska se ut?
När alternativen kommer upp så håller blandningen ihop allt vad det går för att det är det trygga,det rätta.
Spontanitet och trygghet går inte riktigt hand i hand hela vägen.
Önskar bara att ni som ska/borde röra om blandningarna och finnas där att ni gjorde det,och trodde på det.

Denna vecka tackar vi innerligt för att vi fr.o.m nu har 4 träningar i veckan plus match, Underbart!
Dötid är det värsta som finns..

godnatt

Framtid och beslut.. inte min grej.

Ny dag,nya möjligheter eller vad säger man.
Igår var jag på möte med min gamla idrottslärare det var mycket givande. Fick mit lilla huvud att börja tänka på framtiden,tro mig det luktade brännt. Fick huvudvärk p.g.a att jag inte vet hur jag ska gö.
Alternativen ser lite ut så här.
Min tanke har varit så här fram tills nu..
Komvux Motala ett halvår till,sen jobba sista halvåret innan jag söker in till Umeå.
Alternativen som jag tittar över nu är.
Läsa klart kurserna fram till sommaren på komvux,jobba ihop pengar. Brasilien;) (?) voluntär jobb,resa runt. För att nästa höst söka in till Bosön idrottsfolkhögskola , ett år går bort där. Sedan hösten efter Umeå Univ. (?)
Nästa alternativ är
Söka in till Bosön redan nu till hösten,och söka Umeå nästa höst. Problemet då är att jag inte har varken pengar och fått resa som jag helst skulle vilja gö innan jag pluggar mina uhhh 5.5 år! Usch!

Tankarna är många och ett beslut bör tas snarast.- Blir kanske ett besök uppe i Sthlm nästa onsdag.
Den som lever får se.

Tack,
Bacon för att jag får känna mig som en högstadiepraktikant och får en Merci chockladask.
Cao
för lånet av underställ:) och för Bacons och Min inbjudan. hehe. Du kommer önska att du aldrig bjöd oss,,hehehe.

Idag blir det lite ams besök/möte,söka lite jobb och lite plugg på bibblan(?) med Muttis , snacka om att vi är dom POPULÄRA på vårat eftertraktade och uppskattade jobb.
HAHA.
Sedan blir det lite jobb ikväll och lite träning. Sen har jag kanske tro det eller ej lite dötid:)
Wiie.
Förslag någon?

Sound;
The Killers-Jenny was a friend of mine.
Den får jag tacka orienteraren för ;)

Sooooool:)

Då sitter man vid köksbordet och väntar på att vattnet ska koka upp. Köket bjuder idag på en finmald blandfärs med en tomat sås och lite el dente pasta till det (fråga mig inte hur det stavas,överseende tack;)

Ska iväg på ett möte snart på platenskolan,trevligt. Vuxenpoäng vill jag lova:) haha.
Sen blir det lite plugg förhoppningsvis..
Måste skriva min essay idag,måste!

Mm nu luktar det mumma,dags för lite käk.

Snö

"Om du inte hör mig, om du inte gör
Så ska jag sjunga för dig, precis så du hör"

Att visa kan vara så konstnärliga med ord det är uppskattat och imponerande.

Är det halvlek nu(?)
Känns så,allt flyter på,ingen märkvärdig ansträngning behövs utan det bara flyter. Det känns som att något inte stämmer,något är fel här. Men fråga är bara vad(?)
När man minst anar det så är vissa saker så fruktansvärt påtagliga.. Man tror inte att det ska återkomma i samma mängd och verksamhet men det blir starkare för varje gång.
Vissa kommer in i våra liv för att vara en vägvisare,en guide.
"Jag, jag älskar dig
Så högt så du hör
Om det är så"

Varför är somliga utvalda att vara det,varför får man inte en hint av att tiden är begränsad. Man tror att man njuter och tar hand om varandra varje dag men man gö det inte som man borde,ta vara på varandra ordentligt det kan vara en guide du har att gö med. Alla ska betraktas som guider för alla är värda uppskattning av sina.

Det finns saker jag önskade att du hade visat mer med hela handen. Det märkliga är att det inte är greppbart ännu..
"Därför är vi tysta, om saken
Och det är så
Och det är så"

Som jag nämt tidigare det finns en början på alla våra egna berättelser,och det vi fortfarande inte vet förän det är försent är att det finns ett nedskrivet slut.
Handlingen finns redan,vi ska bara ge den färg så kommer vi tids nog stöta på våran sista sida.
Men tills dess låt oss färgsätta den med dom klaraste och finaste färgerna.
Upplevelser!




wake up..

Helt otroligt vad en timma tidigare på jobbet kan gö med den lilla vilostunden man unnar sig efter.. Börjar alltså galet tidigt imorse med uppgång kl 04.00 började 05.00. Kämpigt vill jag lova.. Bara att sätta på sig mp3 och gå till jobbet. Som vanligt har jag ganska högt när jag lyssnar musik,finns jue inget bättre än när man är ett med musiken.
Men hörde ändå dom stackars fåglarna som kvittrade,dom måste ha stor ångest för att dom flög hem igen,inte hade dom planerat in lite snöfall och kalla morgnar? Fast kanske vädret som det är nu som gö att dom inte ångrar sig ett skvatt,solen skinner och himlen är blå,(dom orden för mig direkt till låg- och mellanstadie tiden,våran lärare skrålade med sin otroligt falska röst.. haha)
Så efter alldeles för lång vila så är jag nu vaken,tror jag iaf. Känns som om jag sover fortfarande,pust!

Dagens agenda då;
Laga mat
Söka jobb
Städa
Träna
Träna
Plugga

Uh.. någon som gö dom 3första sakerna åt mig..:S

Härvaro

Är det inte märkligt hur dygnen går och går utan att vi stundtals inte lägger så mycket tanke på det. Dag in och ut så lever man på i sitt mönster som man är allt för van vid. Hur många år av mönster har man bakom sig..(?)
Säger inte att det är fel med det,men så mycket tid vi lägger ner på saker som är ett urblekt mönster.
Är det meningen att man ska lägga ner hela sin själ,sin tid,sitt liv på något som kräver mönsterpassning in i det minsta?
Villig att se vart mitt mönster tar mig,men är ni det? Det krävs tyvärr flera för att det ska bära vägen.

För att citera en klok människa
"Jag kan inte arbeta med en omgivning som inte ger 100% vad man än sysslar med. Då får jag leta vidare tills jag hittar den omgivningen"

Orientering

Var hos bror igår med folket hemifrån och Morris och Linda. Det var verkligen jätte trevligt. Skrattar alltid så mycket när jag träffar dom..
Väl inne på Harrys träffade jag så många mysiga människor. Japp,väljer det ur töntiga ordet mysiga för att det är just vad dom är,mysiga alltså haha.
Dansade hela natten lång,finns det stammisar på denna sida vet ni att jag älskar att dansa, i början var det lite lättare men sen var alla som packade sillar (packade kan gott och väl stå för två betydelser i detta sammanhang)..:)  Musiken var helt GRYM igår!!!!
Ne,jag måste börja säga ifrån. Så är det. Det är inte så allvarligt som det låter med det måste jag verkligen. Det är inte jag att inte gö det,märkligt att det kan ha blivit så..
Vilket fall som helst blir det inte harrys på ett tag.
Tack bror för att du bjuder din stenrika syrra.:)

Det enda jag kan gö är att tända en lampa åt dig så du hittar rätt stig att gå på. Kan inte leda dig för det är bara du som vet vilken som är den rätta vägen.
Man måste nog fummla lite i mörkret för att kunna höra vad hjärtat säger.

Om du aldrig går vilse,
finner du inga nya vägar.

Ett måste gottfolk!

Laleh-Snö!!!!

Underbart!

Ångest,sätt där till Bestlut innan..:S

Matchen var hm,hur ska jag uttrycka mig,en match med manfall usch vad tråkigt det är. Men hoppas alla skadade och sjuka kommer tillbaka snart.
Vi spelade 9 mot 9 blandade lag.. Halv skoj om man säger så.

Nu har jag beslutsångest Mjölby vs Motala.

Tyvärr verkar det som om jag får stanna hemma i Motala... Ingen skjuts hem så det blir lite festligheter hemma i Motala istället..
Lite bekanta ansikten hemma från Köping så det kan nog bli skoj. Hehe..

Så förlåt La Familia jag bangar ikväll,tackvare skjutsen. :(


Sound: Låten på p3 som jag inte vet namnet på,snälla p3 uppdatera spellistorna..:(


RSS 2.0