< Home

90min blod,svett och tårar

..är det inte så att ögonen börjar tindra på er när ni känner den känslan. Det är återigen dags för match och taggade som ** är vi. Ahh. Ny formation igen på laget,så ska bli spännande. Det är jue det träningsmatcherna är tillför så kö bara.
Igår på träningen så vred jag till knät (!),dock känns det ganska bra men körde några övningar efter det,lätta dock ,men det kändes sådär så klev av. Knän är knepiga,har dock varit förskonad från det så (ta i trä),men det ska nog inte vara några problem.
Matchstart kl 11,mantorp
Södra-ÖSK

Efter matchen så blir det förmodligen lite City Gross med min mami som ska titta,om hon nu hittar ut på vischan. Lite speciellt när hon ska titta,gö inte så ofta det. Kanske tre ggr per år..så ett mål kanske..haha:D
Sen är det Von Bach´s place som gäller,klädval och lite förberedelser för ett nattligt After Eight kladdkaks bakande. Inspirerade av Cao´s Jossan. Den är gryymt god,.
Men innan det blir läge för bakning så är det Partttyyy. Ska bli såå skoj att se hur tjejerna har engagerat sig..må bästa "grupp" vinna:D

Ha en underbar helg!

Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0