< Home

älskade vs hatade...



                                                                     

Det tar dubbelt så lång tid att ta på sig alla lager av träningskläder som ska se till att man inte fryser till is under passet, när man väl fått på sig hela munderingen så är man i stort sett uppvärmd,då är det dags för dessa stela oftast skitiga (finns inte tid eller ork att vårda dessa skor) det dammar om dom eller så är dom helt leriga.
Men endå,träning efter träning så tar man på sig detta, glad som aldrig förr. Mössa på för dom som är frusna,vantarna i högsta högg och vattenflaskan är fylld med varmt vatten . 
När man väl kommit hem med den betydligt tyngre väskan så är det bara att börja plocka upp träningskläderna, det rasar grus och eller små gummikulor från konstgräsplanen.
Allt är dygnsurt antingen för dåligt väder eller för ett riktigt underbart försäsongspass.
Om det finns något gott i detta så är det att efter att ha tagit ut sig till det sista man äger och har.. då sätter man sig på bänken i omklädningsrummet och tar ett djupt andetag och konstaterar att man är ännu en träning närmare seriepremiären,grönaplaner,vattenpauser,varmadagar,och grillen som ibland står klar med grilladkorv efter träningen. Känner doften..det får oss helt galna fotbollsspelare att bita i.
På något underligt sätt har jag omvandlat mitt stora hat till att springa till något jag faktiskt tycker om och "njuter" av.
För känslan efter, när vi sitter alla där och pustar ut samtidigt som några påbörjat att strecha, så tittar vi på varandra och vet att det är värt var ända löpsteg,varje klädesplagg som är nerskitat och blött,varenda skrick av förtvivlan när orken inte finns kvar.. allt detta det är värt det. För vi alla älskar sporten det är Fotbollen som är livet.

                                                     image94..försäsong


Finns det några som kan motivera en att bita i så är det detta gänget
                

Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0