< Home

Casanova med sina Shakiror


Well done, medium, rare


Inte svårt att fatta vilka som använde oljan och vem som använde +50 solskyddsfaktorn..
Bror och jag har inte riktigt samma pigment. :)


Vi avsatte tid för lite turistattraktioner så som en dygnstripp till Kairo för att glutta och insupa känslan vid och runt Pyramiderna samt Sfinxen, gick rundvandring i ca 2½h med våran störda guide på Egyptian Museum där vi kikade på diverse djurmumifieringar (hoppade över Tutankhamuns dock, tiden räckte inte till) men vi kikade på kistan och guldmasken, coolt!!Maten vi fick serverades på Nilen och var helt okey, tror vi har smakat på varenda efterrätt som går att få tag på i Egypten och slutsatsen blir.. Tack vettja svensk chocklad!
Vi tog oss även en tur med Colona Divers till Dolphin House där vi som namnet avslöjar snorklade med delfiner. Hanna fick turen att se samma typ av stingrocka som stack Steve Irwin, COOLT!
Vad hette våran blonda härliga Colona guide?!!
De tre nötterna såg även till att utöka sitt kontaktnät först och främst var det jag och Mange som träffade dom på Hed Kandi (riktigt grym strand club) då brorsan vikit av tidigare under kvällen då han mådde skit, det syntes så in ii. Eirik och Malin från Norge blev våra nya vänner detta var bara början på vad vi i slutet på veckan kom att kalla Team Spirit! 
Lider verkligen med dom för precis innan resan så förlorade dom jobbet, Sterling gick som bekant i konkurs.  Nyttigt att höra deras sida från hur man kan bli drabbad. Lön någon!?!
57-årige Johan (stavas verkligen inte så men han tyckte det var okey) hemastadd i Österrike men född i Egypten bjöd på allt vi ville ha. Fint nog tog vi bara varsitt glas med Pepsi. Hanna brilljerade med sin tyska, GRYMT!!
Sista dagen klev även Johan och Andreas från Borås in i vårat lilla gäng och Team Spirit var ett faktum.
Vi avslutade resan med den sjukaste festen..snacka om lyckad kväll,
Receptet
Volleyboll (given varje dag) kl 11 och 15.
Uppsamling vid Hard Rock Café.
Nästa stopp Papas Bar, New Marina (här träffade vi svenskar som nu bodde i Kairo, men var och  träffade en vän som var på semester i Hurghada.. fortsättning följer)
Sista stoppet Ministry of Sound Papas Beach

För att fortsätta nu då.. Sjukaste verkligen SJUKASTE händelsen. På flyget till Egypten snackade vi med en kille som satt på andra sidan gången, vi slog i stort sett vad om att han var reseledare om det tipset inte gickin så var han given som Andreas Wilson´s dubbelgångare åtminstone i profil. Vi såg honom inte förän vid hemresan och Gate 2, där satt vi slitna som stryk och bara ville på planet. Då kommer han fram och kläcker..
-Ni ser lite slitna ut, hårt igår alltså?
Vi skrattar till lite av våra dåliga försök av att se hyffsat levande ut då vi upptäcker att vi misslyckats totalt. Han fortsätter sedan med;
-Drog ni vidare sen eller?
Mange,jag och Brorsan får blixtsnabbt ögonkontakt och nu snurrar tankarna som aldrig förr i huvudet.. Gick vidare? Vad snackar killen om?
Efter lite tankeöverföring oss emellan så frågar jag lite försiktigt..
--Eh.. va? Träffade vi dig igår?
Killen asgarvar och kläcker..
-Ja vi sågs på Papas Bar..
SAY WHAT!?!?!
Det visade sig att killarna från Papas Bar som numera bodde i Kairo var hans polare, han hade sett oss (detta är min och Manges vinkel på det hela) men pratat med Brorsan och Malin.
Samtalet fortsatte efter en lååång stunds asgarv och väldigt bekymrade känslor.
Värsta minnesluckan ever or what?
Senare visade det sig att han även var på Papas Beach men vi kan inte placera honom där heller. SJUKT är det minsta man kan kalla det.

Snart kan ni se hela resan i bilder på facen.
Tack Team Spirit för alla minnen!
Ses i Olso!!

Resans fundering; Vilken kändis trodde alla Egyptiska småflickor Mange var?!?!


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0