< Home

No fucking show



Mandag morgon 22/2 (vi trodde 21/2).

Vi anlander tidigt till flygplatsen da vi blivit varnade att alla flyg ar overbokade sa aven fast du har biljett sa maste du vara dar i god tid. Nr 4 i kon till incheck. Vi lag bra till tidsmassigt.
Skickar fram vara passen och biljetterna. Stoppar i ryggsackarna i flightbagarna sa allt bara ar att kasta pa vagen.
Da klacker inchecknings snubben "Sorry, but your it's the 22nd today!! Your flight where yesterday!"
Precis dar tappade jag allt i hopp om oss pa denna resan. SKOJA INTE MED OSS!!

Vi var sa in i helsike bombsakra pa att vi skulle aka Mandagen den 21/2 men det sjuka ar att det finns ju ingen sadan dag. Vad fan hade vi tankt med har egentligen?
PANIKEN rusade genom venerna och kroppen lat inte en kanal ga misste om vad vi kande just da.
Eftersom att det tydligen inte var den 21 sa innebar det att vi verkligen maste hitta ett satt att ta oss fran Puerto Princesa den dagen (22) for att sedan flyga ut ur landet och slippa nagon overstay pa de 21 visumfria dagarna.
PANIK!

Standby kon gav oss nummerlappar i nagra nummer forstora for att vi skulle kanna oss trygga. Phillippine Airlines gav oss 10 och 11. Incheck snubben sa att chansen var 50/50.
Ungefar har tankte vi pa hur jakla manga ar det som tanker lika daligt som oss.. inte en chans att det ar 10 stycken som missar sitt flyg.

Sara och jag skamtade lite smatt om att vi nagon gang maste vanta sa lange med att ga till boardingen sa dom far ropa vara namn. Som en kul grej for att hora hur dom uttalar dom.
Vi skrattade knappt markbart nar vi kom pa att det var precis vad vi hade gjort, men kanske tagit det lite langt sa vi missade flyget helt.
Inte helt enligt planerna.

Tillbaka till flygplatsen.
Vi hade fixat standby plats 3-4 hos Cebu Pacific (I samma veva gick det nagra Nunnor forbi och jag slangde snabbt ivag en tanke till nagon dar uppe... VI MASTE UT UR LANDET FOR FAN .. ungefar sa lat den tror jag)
Nagon dar uppe maste tyckt att jag bad snallt for vi lyckades komma med Cebu Pacific.
Men inte ska vi tro att kusten var klar nar vi fatt vara nr uppropade neeej neeej... Dom tog saklart bara cash i biljettpengar sa det var bara att bryta ihop igen. Da stod Aesha och Liz dar som tva raddande anglar (vi hade snackat med dom i standby kon tidigare och tyckt synd om varandra) Dom pungade upp 7000php var at oss.
Vilka livs levande sma anglar dom ar.

Vi tog oss till Manila och hittade senare ett flyg mot Borneo.
Kalaset blev ca 2500kr dyrare an beraknat och en tappad tro pa oss som riktiga vagabond manniskor.

Borneo schemat ser ut foljande!
(med start idag)
Prosbocius Monkey and Fireflie cruise (check!),
Padas Water Rafting,
Mt Kinabolu,
Hot Spring,
Kinabatang River,
Sepilok,
Turtle Island,
Sipadan


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0