< Home

Har du vad som krävs!?

Fem ungdomar, fyra slafar, en alldeles för stor konsumtion av alkohol, skräpmat och en tv med sprängda högtalare som gett oss låtar som Svennebanan och ”I wanna take a ride on your discostick” i ett störtlopps liknande tempo. Ja det är Sveriges ungdomar som firar nyår i den svenskafjällen. Finns inget i livet som är för svårt. Det går bra nu!
Pengarna börjar sina och allt du gör idag kommer att vara glömt och förlåtet i morgon då tankesättet – Imorgon är en annan dag – huserar.
Kontokort i alla färger och används flitigt på nattklubbarna och skumpan flödar hos grabbarna med stor käft men med ett mycket litet innehåll, i både nord- och sydregionerna
Livet är här och nu.
Det finns inget att fundera över det är vinter, nyår, och en ungdomsgård för dom som vill fly det vuxna ansvarsfulla livet för en weekend, vecka eller säsong. Det är Sälen med allt vad det innebär.

Folk åker hit med stora förhoppningar om att få komma några nära under sin vistelse (läs; någon i enstaka fall). Kompisgänget slår sig på bröstet och vrålar för att visa vem som är ledaren i gruppen. För att ordningen ska behållas och inte förstöra stämningen i gruppen tar man väldigt lätt på vissa områden. Att skämta om att ”sätta” varandras brudar, eventuellt sätta några tillsammans, och sedan kunna slå sig själv på bröstet och gå upp i rang efter sin/sina erövringar är halva nöjet när After Ski`n bommat igen och peppen inför kvällens parlek ska sättas igång.

Det är inte bara under After Ski´n och nattklubbens timmar som machoindividen kan visa upp sig för honorna inför leken. Utan det stora jobbet påbörjas redan i backen och där gäller det att visa vem som är störst, bäst och vackrast. Endast det senaste och det coolaste är det som gäller. Om du har skillsen är inte alls lika viktigt då du kan sitta och fördriva tid och bara visa upp dig genom att agera på ett sätt som får honorna att titta. Oftast räcker det med att du glider igenom liftkön med dina skidor eller din bräda för att tjejerna ska få en känsla av vad kvällen kan komma att erbjuda.


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0