< Till bloggens startsida

Tillängnas Ferry



Den tjej du är,med all dess flärd.
Vi kommer dig sakna,men aldrig dig rata.
Du,ett steg har tagit,jag vet det är marigt.
Men låt tiden komma ifatt,så ska du se att du snart ger givakt.
Åt planen och bollen när du har kontrollen.
<3
La Familia har nu försökt,
dig härma med en massa bök.
Låt oss säga du kan våran greja,
vi kommer sakna din feja!


"Brotha or Motha"
Haha

Tvådelad

När man väl valt åtminstone åt vilket håll man ska åka på sin resa,just då börjar det bli problem,varför är det så?
Vägen blir krokig,är det någon som försöker säga mig något.
Är verkligen tvådelad just nu. Vet vad jag borde gö,samtidigt så vet jag vad jag vill gö. Och som jag brukar säga till alla andra,följ hjärtat så kommer allt reda ut sig.
Va säger då hjärtat Emelie.. just nu verkar det som att även hjärtat tänker för jag hör bane mig ingenting.

Vissa stunder i livet så flyter det på så himla bra,andra däremot är det som om dagen aldrig tar slut. När man börjar räkna dagar/månader/år det är då jag blir rädd. Hur många dagar på året går en bara förbi..(?)

Ni vet hur barn fungerar när någon tar godis av dom,då blir dom först ledsna sedan klurar dom ut någon smart taktik över att komma åt det gömda godiset i skåpet. Allt som oftast så lägger den som tar godiset det i ett skåp som är för högt för att barnet ska nå det. Då måste något agera pall.
När man väl nått sitt mål så hoppar man ner och låter pallen stå.. Full av glädje att nåt godiset och börjar med exalterad blick att äta igen.
Varför glöms alltid pallen bort.. Var det inte tack vare den som man nådde målet?

Alldeles för ofta behövs det så lite..så lite att det inte ens knappt är märkbart men endå så stor inverkan.
Likt en platta på spisen,inte lätt att koka något om den är på noll. Med en lätt ansträngning så har man vridit den till sexan och saker börjar hända.. Om folk bara visste.. En sådan liten liten "ansträngning"



Får sätta ut dagens Grattis till ett gäng idag.

Ferry-körkort,Grattis!
Cornelia-Landslaget 11 Feb,Bosön,Grattis!
Cao-Landslaget nu,Bosön,Grattis!

Ni är grymma och stolta att ni är La Familia godingar!


KickOff-Infra City Upplands Väsby

Yes då hade man hunnit sova ikappa lite tappad sömn och börjar få tillbaka hjärnfunktionen.
KickOffen var intressant och delvis mycket intressant. Tyvärr så var det som dom själva sa "Korvstoppning"
första dagen,jag vill även säga att det var så andra dagen med åtminstone på förmiddagen.
Men det var en häftig upplevelse..man kan inte klandra SvFF för dom satsar verkligen på detta.
Bara en sådan sak,hotellet var va ska man säga,vääldigt nice. Hehe.
Vid in-checkningen var den stora frågan vem får man bo med:)(?)
Jag fick rum 410 på våning 4 jag hade hoppats på våning 18,lite utsikt.:D Fast våning 19-20 hade med funkat,suite planen.. hehe!
Jaha bara ett kort i då har nog min rumskompis redan gått upp,för vi var bland dom sista som checkade in.
Tog hissen tillsammans med andra nyfikna deltagare.. Hittade rummet och öppnade,där jag väntade mig en rumskamrat,ingen så lång ögat nådde.
Då slog det mig att distriktet Jämtland hade problem med sitt flyg så det var nog därför jag var ensam i rummet.
Dubbelrum by myself(!?) ..sweet.
Men man vågade inte hoppas riktigt..
Senare vid middagen som för övrigt var en ruskigt god 3-rätters med viner och öl till. Jag smakade på det vita vinet och till er som känner mig gillar jag inte vin. Läs ordentligt nu.. Jag tyckte om vinet! Verkligen gott.
Fast en kall Mariestad är bättre.. :D.
Kvällen leddes av Arthur Ringarth som var konfrencier..
Till hyffsat trevligt sällskap,god mat och alldeles för hög musik så var det en underbar kväll. Det tog ända till 01.30 innan jag kröp ner i sängen.
Under middagen så minglades det för fullt och efter ett tag så kom vi fram till att Alla 119st  hade fått antingen Enkel eller Dubbelrum.
Jag hade alltså fått ett eget dubbelrum.. we like! hehe.

Söndagen bjöd på en rent ut sagt fruktansvärt tråkig konferense av Signar Eriksson från Sisu bl.a.. Om mentorskap.
Sedan var det dags för Christer Pallin chefsjurist RF bl.a. Han föreläste om Föreningskunskap jag satt och lyssnade nyfiket hela tiden. Det var jätte bra!
Efter lite små prat bland distrikten så verkade det som om att vi var enstämmiga där.

Om jag ska summera helgen så har den varit intressant och mycket trevlig.
Härliga människor har man fått träffa och börjat knyta lite kontakter med.
Har ännu inte bestämt mig hurvida jag vill fortsätta detta projekt eller inte.. det återstår och se.

Lägger upp lite bilder här..
                 

The name of the game.. football!!


Idag är det dagen D = Försäsongstränings premiär uhhh. Ska dock bli skönt att träna ordentligt,hoppas det inte är minus grader ikväll. Grus är inte inte min favorit,men jag menar är det någon som tycker det(?) hehe. tror icke det va.


Uppdatering

Shit är såå glad,ska spela Innebandy idag med gänget efter. Såå skoj!
För er som inte vet det så hade jag en innebandy tid samtidigt som fotbollen.. hehe. Min förra tränare trodde ja skulle välja den ist för fotbollen men icke.. Soccer in my heart! :D
Åhh shit snacka om att ja kommer vara ring rostig..
Regler är det något vi kommer använda.. hehe


Nu ska ja,och ja menar det SKA jag verkligen gö PACKA!
Hanna snart ska vi handla mat.. vilket ansvar dom lägge på oss..



Älskade p3

Åh nostalgi när man lyssnar på p3 Christer älskar verkligen det programmet. 
Vet att man skruvade upp volymen extra mycket när man jobbade på Dometic,när det nalkades för Fredags flörten hehe. Såå härligt. Speciellt när man verkligen kan känna den där känslan/kemin som uppstår mellan dom tre singlarna som ringer in för att locka  "huvud"singelns intresse.. Så mysigt!

Fick en jätte fin bukett vita tulpaner av mina morföräldrar och farbröder med tjej. Älskar blommor vill jag lova.. wiie. Tack så mycket för era gratulationer!

Jaha ser inte ut som om jag hinner träna idag,men kroppen kanske vill vila.. Neee det vill den jue inte.(!)
Men som sagt vetti tusan om ja hinner.
17.00,"bowlinghallen",Mjölby
Be there! hehe. 
Delar av La Familia ska gö upp i våran sido sport..(eller inte) hehe.
Vad som än händer i kväll tjejer,Älskar er.:P

Verkar som om det lutar mot att åka lite bräda i Sälen på påsklovet. Wiie,det gö mig så glad. Men har lite planer så inget är uppbokat helt ännu. Kan jue hoppas på snö,ehh.. Sverige alltså :S

Hundra kronor på att jag glömmer min biljett tills imorrn. haha.
Så kanske man bör packa och så med. Herreminge så långt har jag inte tänkt. Eller jo det har jag men inte vad jag ska ha med mig..

Sound;  p3!!

Burr!

Det är sveeiin kallt i min lgh just nu. Bör verkligen ringa hyresvärden så att det blir ordning på värmen.


Har efter en lätt påtryckning uppmärksamat att jag glömt att berätta om när jag och Jesper (typ bror:P) snackade ihop oss ang att överraska Linn(syrran)  i Västerås.
Vi börjar om från början känner jag.
Linn och jag är barndomskompisar sedan jag kan minnas med andra ord hon är från köping,valskog. Hennes bror är Jesper som är ett år yngre än mig.
Han och jag snackade lite allmänt över msn att man tappar kontakten när man flyttar och vice versa,sedan kom Jeppe på den briljanta idén att vi skulle överraska Linn,som bor i Västerås,när jag skulle komma upp i helgen. Sagt och gjort jag åkte upp till Köping den 22 December .. Träffade Jeppe som var evigheter sen. Shit pojke-->man(?) hehe,lite smärre chock.. ´Det ska kanske sägas att det var ca 4 år sist jag såg honom. Hade bara sett honom lite snabbt men iaf.. så var det.
Vi åkte in till Västerås där Jeppes vänner Kalle och hm Johanna,Linnéa va tusan hette hon nu.. aja hans flickvän,skulle köpa julklappar. Jeppe hade bestämt med Linn att hon skulle med men hon bangade i sista stund,(shit tänkte jag vilken miss..) Han ringde syrran och sa att han hade någon med sig som hon förmodligen ville träffa..
När vi väl var framme sprang vi in till dörren och ringde på..där öppnade en mega chockad Linn.. hehe. Såå söt,precis som hon alltid varit. Kändes inte som om det hade gått så många år sedan vi sågs. Var precis som när vi var hemma på Tallstigen 3 eller på Bergsgatan(tror hennes gata hette så).
Åhh kärt återseende.
Hon eller inte jag heller för den delen, fick inte fram ett ljud utan vi båda fällde nästan tårar.. detta mina vänner kallar vi ett Moment hehe.
Ut och rökte behövde Linnslusan sen kunde vi försöka snappa upp vad som hänt i diverse liv sen sist vi pratade..
När gänget kom tillbaka från staden så bar det av hem igen. Vi tog en sväng genom staden,(vilket gick fort:P) sedan hamnade vi hemma hos Lollo(Linn,Jeppe och Lovans pappa) även han blev chockad,stackars människor va gö jag med dom hjärtinfarkt nästa.
Från att prata lite allmänt ståendes i hallen till att sitta i soffan och prata om allt mellan himmel och jord. Underbart!
Stackars Jeppe satt och var såå uttråkad i soffan och kunde somna vilken sekund som helst. (sorry..:( )
Då öppnas dörren och in kommer 1,68cm långa Lovisa. Så otäckt mycket hon hade växt,blivit så stor. Sist jag såg henne var ca 6år sedan och det händer mycket i den åldern,tror hon är 13 år nu. Shit vilken vacker kvinna det kommer bli av henne.
Fam. Danielsson ni är mer än välkommna ner till mig. Och Lovan jag ska se dig spela fotboll i sommar. Innebandyn hinner jag nog inte se innan fotbollen drar igång men tar det nästa säsong..
Jeppe tusen tusen tack för denna underbara idé.



Imorrn är det åter skola följt efter lite träning. Framåt kvällen ska jag in till Mjölby där jag återigen ska inkvartera mig hos Bea,men denna gången endast för en natt. Vi ska dra ihop lite La Familia folk och spela lite bowling,vart man nu gö det i Metropolen..(?) Visste inte ens att dom hade bowling,hehe
Hörde en viss Magnusson snacka om en s.k Taco-Bowling. Detta ska kollas upp.

Lördag morgon 07.08 exakt tror jag åker min tränare och jag till Sthlm och ska på SvFF kickoff,projekt, "Förbundsledare 2010" ska bli riktigt intressant. Vi kommer att hållas till i Upplands Väsby på Scandic där det kommer att vara konference och annat på schemat.
Resa,mat och boende är gratis, det tackar vi för:D
Ingen mindre än Lars-Åke Lagrell håller i det hela. Spännande. Kan avslöja att han inte är någon hejare på att skicka mail,tror jag fått 7st likadana men va tusan,mail är alltid skoj:D hehe.
Kommer hem åter söndag kl 16.
Ska minst sagt bli spännande,extra roligt att Gunnar (typ tipsade dom om mitt namn),fråga mig inte varför men aa det gjorde han.
Så får se var detta bär hän.. nehe nu ska jag faktiskt studera lite...


Sound: Tracy Chapman-She´s Got Her Ticket



Försovning utan tid att passa?

Okey ska börja med att säga GRATTIS YSTER!!!!!!! Idag blir även du 22!..Wiiee!

Helt otroligt hur dåligt man kan sova,men kan jue ha en andledning att ja kollar film fram till 02.00 illa,jag vet men va tusan ska man gö.
Ställde klockan på 07.30 för att jag skulle tvätta lite tänkte jag. Hade dagen upp spikat in på varenda minut. Jag som gillar spontana saker hade faktiskt gjort detta,men tror att min kropp gick emot mitt försök till att bryta denna härliga(?) del av mig :S. Försov mig till kl 11. Helt galet hur jag lyckas men,upp for jag som en tok. Var jue hur stressad som helst. Hade lovat att baka en tårta till Marcha idag som en hejdå tårta,sen skulle jag jue egentligen både hinna med tvätta,träna,laga mat innan skolan. Men ack ack så blev det icke.
Hann åtminstone klart med maten,tårtan och kom i tid till skolan. Efter så flöt allt på bra, Marcha och jag pratade lika fort som vanligt med varandra. Tror tusan ingen hänger med när vi två sätter igång:D Men det är jue såå charmigt eller var säger du M .
Efter 1h effektiv tid med massa snack och tårtkalas så var det dags att åka med Bacon till lkpg för att se lite bio. Hann in en sväng på Ikea,där fröken B innvesterade i en hylla. Jag själv hittade 6st varor för 38kr. Det kallar jag billigt.. hehe.
Hade vid detta tillfälle också hunnit plocka upp Jenny (Annas kompis) ute vid Nördevi :D hehe.
Sedan drog vi med nyckelpigan in till staden. Lite kycklingfilé på Steve´s tackar man gärna inte nej till.
Där vi stötte ihop med Cherry och Helge . Mycket trevligt. Det visade sig att vi skulle på samma bio.
Nu mina kära läsare ska jag skona er från filmen, Försoning den kan ni verkligen hoppa över att se. 2h av pinande väntan på att salong lyset skulle tändas.
Jag i min godan ro var spänd av förväntan av att se Keira Knightley men stoor besvikelse blev det. Aja. Trevligt sällskap var det i alla fall. Så synd att klaga.
Nu ska jag väl hoppa i säng och försöka få ordning på min dygnsrytm.


Sound; Iron and Wine-Naked As We Come

Heath Ledger död..

Är tusan i chock.
Läste precis på aftonbladet.se att Hetingen,Hunken Heath Ledger är död. Hushållerskan ska tydligen ha hittat honom livlös i sängen i en lägenhet på Manhattan.
Han spelade i bl.a Brokeback Montain och En riddares historia,Patrioten m.fl.
Endast 28 år blev han. Fy fan får verkligen rysningar..
Så sorgligt...




21 Januari-Årets i särklass tråkigaste dag

Måste berätta så himla sjukt,satt igår och verkligen pustade,frustade och klaga över hur himla tråkigt jag har det och då klämmer Ferry ur sig att hey det är faktiskt uträknat att den 21 januari ska vara den tråkigaste dagen på hela året. Jag kan säga att jag verkligen tror starkt på den teorin.

Just nu behövs något frågan är bara vad...
Har halv lång stubin idag.. hm. Why? Sömn svårigheter,uttråkat liv.. hm that´s it. Men men. Som man brukar säga det blir inte bättre än vad man gö det till. Så sant så. Men inte alltid så lätt att sysselsätta sig själv.
Tror att helgen har en stor del i detta uttråkade tillstånd jag befinner mig i.
Har verkligen levt det liv jag älskar som mest,när det är fotboll hela tiden. Och bo nära dom som jag gärna spenderar mycket tid med. Missförstå mig inte nu,har sjukt fina vänner här hemma,men det är just fotbollsbiten som är mitt liv.
Älskar att träna,spela match eller bara hänga och snacka med folk om fotbollen..

Vore schysst att dra på en klubb och bara dansa nu,det är så härligt. Det kan man gö i alla sinnestillstånd.
Hehe får väl typ mörklägga lägenheten och köra,hehe. Ne så skoj ska vi inte ha.. :D

På senaste tiden har din frånvaro lyst så starkt,önskar du kunde sett oss i helgen.. Hoppas jag gö dig stolt.


Jag skakar och skakar men jag tror inte på det..:(




Sound:Takida-Curly Sue
Hur bra text som helst.!
 

Jag njuter!

Mjölby Södra det är vi..sliter som jävla svin.. Haha älskar sången.
Segern är vår,segern är vår!!!
Södra Cup vinnare 2008!


       

Södra Cupen 2008

Då ska vi se..vet inte riktigt vart jag ska börja. Helt sjukt vilken cup vi har gjort i år.
Fredagen spelade vi gruppspel och gick obesegrade genom den. Vi spelade dock ganska långt under våran kapacitet men skönt att vi inte tappade några poäng tack vare det. Vi fick sova en natt innan det var dags för spel igen.
Laddade med lite titt på b-laget som tyvärr åkte ur men som kämpade riktigt bra stundtals.
Vi hade våran slutspelsgrupp kl 19.30 Lördagen i dacke,lite segt att vänta hela dagen för att spela men vi var taggade som aldrig förr.
Tinnis stod för motsåndet,tror att dom gjorde första målet och att vi kvitterade och tog ledningen,i denna match fixade t.o m jag så jag fick stå med i målprotokollet vilket var oerhört skönt. Sen kvitterade dom igen,och efter lite tafatt spel av oss tog dom ledningen också vilket blev stående tiden ut. En riktigt luften ur kroppen match. Vi verkligen var bättre men bjöd dom på alldeles för lätta saker. Det var bara att gå till sig själv och tänka igenom lite snabbt för att sedan släppa allt och ladda om.
Våra förutsättningar var nu lite ändrade så vi var tvungna och vinna våran sista match mot Kenty 2 och att dom i sin tur skulle vinna mot Tinnis.
Peppade,taggade och avslappnade klev vi ut på planen,och verkligen visade hur vi kan spela när vi är som bäst. Vi vann matchen med 4-0. Otroligt skönt och äntligen började vi slappna av. Nu återstod inget annat än att heja fram Kenty till vinst. Och hejade gjorde vi,så himla nervöst att sitta där och veta att det räcker med att dom bara vinner med 1-0 så är vi vidare.. Vi försökte dra vårat strå till stacken och efter mycket peppande skrik  från läktaren av oss La Familia medlemmar så lyckades kenty vinna matchen. Ett jubel utan begränsningar intog hallen och vi södra brudar stod och kramade,hoppade t.o m en o en annan glädje tår föll. Vi var vidare så skönt,för tror ja talar för alla när jag säger att vi kände att vi var inte klara i denna tunering ännu. Vi hade mycket kraft och mer att visa.
Så det var nu bara att snabba sig till Lagmanshallen där det stod klart att Husqvarna FF (våra seriekollegor) var motståndet i semifinalen. Matchen drog i gång och vi lirade som aldrig förr. Äntligen så klaffade allt. Avslappnade,lugna,njöt var enda minut. Denna match vann vi med 3-1. Underbart!!!
Nu var vi i La Familia i final mot Vimmerby (också seriekollega) och bara tanken av att stå där uppradade gav oss rysningar för vi kände att det var våran tur nu.
Matchen drog igång och vi började precis lika bra som dom två tidigare matcherna,man skulle kunna säga att vi kan publiken en hejdundrandes final. Mål blev det,och många åt båda hållen. När det var 5sek kvar av matchen kvitterade dom till 5-5. Efter lite stul av mig och Sara så kände vi oss jävligt förbannade på oss själva,då det kanske i själva verket var hela laget som bör ta på sig det. Men vi drog lasset iaf.
Så då var det bara för Gunnar att ta ut sd laget.
Det var verkligen rätt folk som stod ute på planen. Och enligt futsal regler så kör man en minut och sedan plockar bort en spelare i vardera lag. När det bara återstod en utespelare plus målis så tyckte Cao att det var dags för henne att avgöra saken. Ett långt bredsides skott sköt hon från sin målbur och in gick den. MÅÅÅÅLLL!!!
VI hade vunnit finalen i södra cupen 2008.
Nu var det många tårar som föll..faaan vilken lycka!!
Kändes underbart att få gå fram och ta emot bucklan(som dock var herrarnas eftersom vimmerby glömde sin) tallriken och checken på 5000kr.
Vilken känsla. Gåshud på den. Vi hade helt sjukt bra stöd från våra supportrar,underbart att höra er heja.

Det var inte bara vi från värd föreningen som gick till final utan även herrarna stod kvar som ett av dom två sista lagen men tyvärr fick dom stryk av Zeros C (eller rutin som man kanske hellre vill säga det).

Efter detta var det bara att dra sig hem till Bea för nu skulle La Familia gå på Aftercup oh lord säger ja bara.
Skit skoj hade vi.. För att citera Bacon " Har nog aldrig varit på en sådan osminkad fest någongång"  haha. Härligt naturliga skönheter är vi :P hehe.
Alkohol och två dagars fotbolls spel och kanske inte allt för mycket mat efter matchen är ingen bra kombination. Kvällen eller rättare sagt morgonen avrundades vid ca 05.15.
Säger bara så här Man mår som man förtjänar.
Och för att visa min uppskattning så ska jag idag inför en liten extra grej här i bloggen.
Dagens ros.
Nea du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Jag är mycket tacksamm.. HAHAHAHA!!!
(internt)

Ska kanske säga tack till Bea som var värd för denna galna helg för min del och kväll för resten av gänget. Tusen tack. Så jag tänkte att nu när jag ändå hade inkvarterat mig hos henne så snyltar jag en dag till.. :) va gö man inte för att få vara i metropolen mjölby.. hehe.

SEGERN ÄR VÅR!!!

JAAAAA!!!!!
La Familia is the shit.
Skrock is the shit:P
Aftercup is the shit.
After aftercup slappisch is the shit.

Hanna Maria Magnusson,Mjölby. Du får ta och smaka på diverse kryddburkar innan du häller över OBSERVERA DETTA MINA VÄNNER...--> SOCKER på popcornen nästa gång. haha
Och du säger någon att man håller på att dö,stoppa inte in ett till popcorn i munnen på den stackars människan då:P hahahaha.

Segern är vår och det är helt sjukt rättvist och underbart.
Nu ska jag vara lite social med BEATA,LINNÈ & HANNABEL,vi har laddat med det nya smaken-Sockepopcorn 3 filmer,dricka,godis från konsum och dillchips och en massa vatten!!

SEGERN ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lite mer detaljerat om cupen kommer ikväll/imorrn.


Beas place...

Sitter och väntar på att vattnet ska koka upp i beas kök,lite mat inför kvällens slutspelsmatcher.. TAGGA!
Tyvärr åkte b laget ut:S surt!

Såå sjukt trött men ja bjuder på den lovar.
Tinnis 19.30 be there:D Nu jävlar!!



Laaa familia..!!


LOVE

Ett strå till stacken

Sound;Min ultimata pepp låt:)

Ahh tagga tagga tagga! Shit imorrn och övermorgon gäller det! :D Ska bli uberhärligt att spela imorrn och att få titta på det andra laget. Till saken hör också att jag ska inkvartera mig i husen "gråbo" under helgen. Tror det hette så,lär sig något nytt varje dag.
Vet inte hur mycket skratt jag fick idag på träningen hehe,galet trångt på bänken eller va säger ni.. Och cao jag tror vårat led vann för ni var så sura för att ni trodde vi hade fått en extra poäng..:P eller hur var det. Men du söt,vi bjuder på den.

Sitter på mitt nedrans hall golv och funderar på varför denna router vägrar fungera,ja vet jag borde ringa kundtjänst men avskyr att klaga på saker. Det är säkert inget fel,fast det borde vara det eftersom allt funkar när nätverkskabeln är inkopplad. Och datorn säger ifrån att jag inte har nätverkskort i datorn.. hell no det sitter där..och har haft de senaste månaderna. Ge dig du..:S Inget skönt,man får plastmatta smak i rumpan..:)

Tänkte dra mitt strå till stacken och hjälpa en anotha motha from anotha brotha.. haha bara vi som fattar detta:P Så ja sa skicka frågan till mig..

"På vilket sätt kan staters förhållande till varandra och deras medborgares rättigheter och skyldigheter regleras genom internationella avtal?"
Sagt o gjort här har ni den kära vänner.. Jag lägger dit mitt strå en annan dag.. hehe.
Ferry jag tycker synd om dig..;S



Okey gott folk jag ber er om största möjliga tyyysssnnnaaaddd!. Jag är i stort behov av en Naturkunskap B bok
som ska vara från förlag Gleerup skriven av. Anders Henriksson. Vänligen ge mig en sådan eller så tusan köper ja en av er,trots att ni är mina vänner o borde sno en åt mig eller ge mig eran egen:) Deal?

Har lärt mig av Fröken Magnusson att jag minnsan har rätt att kräva mer värme i lgh annars kan ja kräva sänkt hyra tills dom åtgärdar detta. Good to now!:D


På allmänhetens begäran ska hästen återfå sin uppmärksamhet imorrn.!!

Fram med penna o papper för såhär ser min morgon dag ut.
Redo(?)
06.45. klockan ringer..
06.50 klockan ringer efter att jag snoozat.. jag kliver upp (eller hoppas ja gö det iaf)
07.00 sitter o äter frukost laddar inför dagens bravader,packar förmodligen iordning lite inför helgen som ska spenderas in da city aka metropolen Mjölby. Och helgens värdinna är Bea.
07.25 läser igenom lite skit om dagens labb Kortslutning och Överbelastning (intresseflag!)
07.40 drar mig till skolan,förmodligen kommer jag vara överladdad till labben.. (!?)
10.10 rusar jag ut ur klassrummet för att dra mig till Maxi och inhandla lite råvaror för helgen,är jue lite kräsen så får fixa lite special kost..
11.00 Försöka leta reda på mina kära morföräldrar som åkt ner till Motala över dagen för att Mormor klipper sig här,japp ni läste rätt. 15mil för en klippning,frisören borde känna sig hedrad! hehe. Så ska leka lite med dom,och om ja känner dom rätt innebär det en snabb lunch sen ett -"Vars ska vi,ska vi åka hemå nu.. "haha.
13.00 förpassa mig till Tandläkaren livrädd som jag är,så är detta ett mardröms besök,trots att jag bara ska till hygenisten men ialla fall. Ja tippar på ett hål,minst:S Hoppas ja har mega fel.
15.00 Förpassa mig till Sahara Khilis där ja ska spendera lite tid innan samlingen som är
17.15 Samling lagman.
18.30 Match mot Boxholm!.. Sweet
... kan inga mer match tider.. så sorry där har ni min dag. förstår att ni kanske inte hunnit med alla detaljer men mot en liten penning skriver jag ut detta åt er..:P fast jag inte har någon skrivare så tar ja kort med min LåneMobil och skickar till er. Observera att det var en månad sen jag lämnade in min mobil för andra gången på bara en vecka.
'Telia is not the shit!!


Lite härliga nostalgi bilder för att ni är La familia!!
   Vi kan vara kreativa..                                               


  Vi kan dessvärre inte vara normala,men fan så skoj vi har:P


  Vi har svårt att hålla ihop rum Tjufour :(,tappar en som snart blir två:D,och en som är ny opererad. Saknar er!!



   Vi har inte svårt med Glädje,det är något vi har mycket av..!! 



  Vi kommer att sakna denna tös,Norge hägrar,men vem ska då sova i bilen..:(


Aldrig utan våra skratt

image22

Jag hör fortfarande hur högt vi skrattade..:)

Ekvationerna går inte ihop

Sound: Mika-Any other world.

Varför varför varför?

Det finns stunder i livet då man har val av olika karaktär. Många dubbelt så svåra än andra,samtidigt som det finns dom som inte kräver ens en tanke utan att man tar ett val av ren spontanitet.
Varför planerar vi livet in i minsta detalj hurvida vår framtid ska se ut när vi inte kan styra över den? För nej,det kan vi inte,den makten ligger på ett helt annat stadie. Ödet. Och det mina kära vänner det är förutbestämt. Ialla fall om du frågar mig.
Det är inte ögonblicken vi planerar som blir dom mest minnesvärda,utan dom som är spontana. Jag själv är en spontan person,gillar när man lever utan för dom där vägarna som man bygger upp för att skapa framtid. Man passerar vägskylt,skola man tar ofta av mot det mest intressanta alternativet mot ett universitet. Nästa skylt står det jobb på,där väljer vi det som självklart intresserar oss men samtidigt ska det vara minsta ansträning för högsta belöning. Sen när man svängt av kommer man in mot lite mindre gator,man stannar till vid ett rödljus och avaktar tills man anser att det är grönt att åka igen. Sedan svänger man av vid skylten för parkering och parkerar sig resten av livet..
Låter det skoj?
Nae inte enligt mig men det är jue mina tankar. Men tror verkligen på spontanitet. Alla kanske inte passar och bli bakade efter samma recept men min kaka blir godast av det receptet. Det är jag säker på.

I måndags på träningen så fanns det några som berörde mig in på det djupaste. Det var några som hade reflekterat över vad jag skrivit och reagerat och agerat där efter. Vet inte om jag har känt mig så rörd någon gång. Det var som om när man simmar i en pool och tittar undervattnet men samtidigt så har man halva ögonen ovanför vatten ytan så man ser halva världen suddig och halva klar.. Ja kämpade o kämpade för att se så klart jag kunde.
Mitt hjärta slog så hårt och ni berörde mig så mycket.
Har sagt det förr,alla änglar bär inte vingar!

Det finns en som kan läsa min historia utan att öppna upp första sidan. Jag har varnat många gånger hur mycket boken väger och att historien är himla jobbig att ta sig igenom. Men du envisas och läser mig ens utan att öppna boken. Du och jag är så lika men ändå så olika. Finns ingen som du. Vi har snart kännt varandra i 10 år. Är det inte galet hur länge.. Vi synkar du och jag,varje gång ja kliver ur bilen vet jag att förr eller senare kommer du tuta två gånger innan du svänger av min väg.. Oh visst gö du det:)

Är det någon som sett Laila så säg till..!
Jag säger inget som sista text,du vet redan allt. Du&Jag


En katt har jue nio liv..
Det händer saker i våra liv vare sig  vi vill eller inte,vi kan inte påverka framtiden allt finns redan nedskrivet vi vet bara inte vart. Men när det sker saker så ser man livet från andra perspektiv och med andra ögon.
Hur många synvinklar kan man se det ifrån?



Bildbevis

Phuj helt trött uppe i hjärnkontoret. Skrivit klart min engelska essay mycket skönt. Ska bara skicka iväg den..Alltid velig innan man ska gö det,har jag några stavfel ser det bra ut nu.. Hm..
Men men kan inte bli värre än att jag får tillbaka det. Och det kommer jag få med massa röda bockar på haha.


Lovade jue en uppdatering ang födelsedags presenterna och sen lite annat som jag legat efter med.. så här kommer lite bilder då..

  
Min hemgjorda tårta,god var den fast man kanske inte kan tro det:P


Presenterna.. alla utom en..


Mitt duschdraperi så klart..svårt att ta kort när det hänger..


denna text är det på.  hehe



Lovade även kort från pannkakstårts incidenten..:)

Frågan är vad sitter det i den lilla fjädern? Uhh..



Ni utan vingar..

Vilken dag!
Liten snabb uppdatering,har fått hur många fina grattis hälsningar från mina vänner o bekanta. Tusen tack:D
Har massor att skriva av mig om men det får nog bli ett inlägg om det imorrn.
Men vill bara berätta hur dagen varit lite. Vaknade av ett sms 05:30 av min underbara Muttis som sjöng lite för mig fast utan ljud:P Söt. Sen bar det av att jobba,hemma åter igen vid ca 11 tiden. Surfade lite,lagade mat,gjorde mig i ordning och bakade tårta. Mycket god sådan har jag hört:) det är skoj. Kommer upp bilder på både presenter och den beryktade rosa tårtan.

Presenter.
-Förutom alla fina ord och kramar från er underbara har jag fått..
-Hudlotion,Bodyscrub,Showergel (samma seriemed papaya doft:) 3st handdukar och ett mega fint o roligt duschdraperi. Inte nog med detta så fick jag en spa-kväll hos henne ikväll:)..(Muttis)
-Rosabländer (Brorsan) och (Linn) plus att hon fixade mitt Ps:)
Från La familia..
-En kladdkaks form som man kan lossa kanterna på,mycket användbart på ett hemligt recept. (Cao)
-Kladdkaka
i form av en Ängel,bakad av Mamma Magnusson,Mjölby gåva av (Von Bach,Hanna,Sahara)
-Ett ur fint mobilsmycke i form av en Ängel (Von Bach,Hanna,Sahara)
-Två jätte vackra Ljuslyktor med fågel motiv på (Von Bach,Hanna,Sahara)

-Ett bidrag till min skrivare:) (Mamma,Niclas,Kevin,Quila)
-Donna BodyLotion (Mamma,Niclas,Kevin,Quila)

Helt underbart fina presenter. Super tack,bilder kommer upp imorrn...
Måste berätta om La familia medlemarnas galenskaper. Rörd så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Tack till er alla som har förgyllt min dag med närvaro och meddelanden!
Älskar er.

Nu måste jag ta bort min facemask,Muttis och Jag har spa-kväll. :D

14 Januari 1986

grattis till mig själv för tusan.. :)

image15








Ängeln i rummet

Som ja skrev i tidigare inlägget så detta med it grejer,hm hur ska ja formulera mig..säger så här, inte min starka sida,hur svårt kan det vara,tydligen väldigt svårt :S..
Men har idag fått in office programmen på datorn och det är mycket välkommet. Äntligen kan jag skriva lite på denna dator utanför nätet. Freedome
Så om jag hinner och får lite bidrag imorrn ska jag med största sannorlikhet köpa en skrivare. Måste dom vara så fula. Vill ha en grå/vit som min dator jue. Stora och fula. Blä på dessa designers. Sen kanske jag inte ska klaga för mycket den är inte direkt dyr heller och sådant gillar vi mer än designen nästan.


Muttis vi måste hitta på något galet snart,för mycket vardag i livet nu. Kom o prova min tårta imorrn galet värre:P
Tror det är Yster på en övernattning och massa garv i veckan. Deal?
Nerf kommer hem snart ska bli underbart!

Jag behöver något..
...alla behöver vi något,men jag behöver det också.
Varför gömmer sig vissa människor,ursäkter eller rent av jobb. Folk måste leva lite,tror inte någon vill ångra att dom inte gjorde det dom ville när dom var unga. Det finns bara ett exemplar av just denna dag. Hur kan du gö denna dag till något bra?
Tänk efter nu, Hur många dagar av livet minns du? Det är skrämmande hur många som bara går en förbi. Verkligen skrämmande.
Så imorrn tänkte jag ta med mig en kladdkaka till jobbet,det kanske någon kan glädjas av. Åtminstone lite, då kanske man gett någon lite ljus på en allt för ofta grå o tråkig måndag. Om någon blir berörd någonstans så kanske deras dag blir lättare. Det behövs så lite om folk bara kunde förstå det.

Så imorrn kära vänner har jag rätten att ialla fall önska mig något, och det får bli att ni ska lyssna på era hjärtan och vandra där efter. Allt annat spelar ingen roll i slut ändan.


Sound;Eva Dahlgren-Ängeln i rummet
underbar text,underbar!!

Att folk aldrig fattar,det finns viktigare saker.!!


Teknikens värld..

Jag är verkligen ett it geni eller inte. Blir tokig. Mitt nät har fungerat fläckfritt med router snart 3 veckor nu helt plöstligt funkar det inte.Alla kablar är insatta mellan modem o router men icke. Så  sitter i skrivandes stund och bloggar från mitt hall golv. Blir så trött på allt som har med digital tv och datorer etc. att gö. Bör nog lära mig lite om detta snart känner jag.

Återkommer när ja sitter lite mer bekvämt i soffan..förhoppningsvis idag :S

Inte idag

Vet inte vad som händer det beryktade humörsvängningarna som vi brudar har eller vad är det som sker egentligen.(?) Eller är det bara att allt som händer kommer upp till ytan när man inte riktigt har energin att orka trycka tillbaka det.. Ja,fråga inte mig har inte en aning,säger bara INTE IDAG!

Matchen igår gick hyffsat,väldigt svårt när vi är så ihop plockade. Många som inte kunde med tanke på det alldeles för korta varslet (men det var bra att vi fick en match där inne!thanks gunnar!) och några som var krassliga.
Det märks,syns och går att ta på när en människa inte är sitt rätta jag. Trodde jag ialla fall..
Trevligt med pizza igår med töserna inte för att det blev som vi hade tänkt men va tusan lite mys i Beas soffa är alltid välkommet. Efter alla turer med att byta bil och köra hem bror + tjej mitt i natten så landade jag hemma i min säng 00.35. Helt slut efter ca 2h match också. Sedan ringde klockan 07.15 för att gö sig iordning till träningen.
Idag kände jag för första gången att pendlandet tog emot.. förmodligen enbart för att jag i princip kom från Mjölby när ja skulle gå upp. Träningen var lugn,det behövde nog våra kroppar.

Så nu sitter man här,med tankar,oklara skolarbeten och mina 2 sista dagar som 21. Så va gö man,väntar på att min andra hälft ska ringa och säga va tusan vi ska syssla med idag. Vill vara social men huvudet säger ifrån,tankarna är lite där bortanför bergen just nu så får se hur detta reder sig.

Mycket sker runtom,mycket man inte kan styra över. Men dom som kan det ,ska dom inte ta sin makt och se till att informationen kommer fram. Om man inte vill styra så kan man ialla fall gö detta.
Är det inte lite meningen att man ska hjälpa till när något tragiskt händer,alla får ta mer ansvar för allt. Förstår mig inte på människor och deras handlande ibland.
Detta blir bäst för dig kära Farfar,älskar dig obeskrivligt mycket!
Det är något med släktet Hamberg. Som jag berätta tidigare i veckan så är Mamma sjuk nu,lunginflammation och njurarna som spelar henne ett spratt igen. Envis som hon är var hon bara hemma 2 dagar sen jobbade igen. Funkade 1½ dag sen var det dags igen. Kommer ihåg detta så väl,trodde först du var full den där dagen för fyra år sedan den dagen som man lika gärna kunde varit det för att förtränga och för att slippa känna.. Men så var inte fallet du hade fått blodförgiftning. Snälla mamma,snälla låt oss köra dig till akuten. Läkarna vill jue köra dit dig,varför kan du inte lyssna. Har jue bara dig kvar..
Om jag hade en makt stor som magi skulle jag vrida tillbaka klockan och se om vi kunde gö något för att rädda framtidens öde..
Saknar dig varje dag,timme,min,sek.
Veckor blir till månader och månader blir till år. Kommer det aldrig att bli annorlunda(?)


Bilden är väldigt dåligt tagen men älskar kompositionen. Nicol du är min lilla sötnos. Vill verkligen lära känna dig. Vill ha dig i mina armar nu!! Vart befinner du dig?


Underbart,farmor med minsta barnbarnet!


Sound;Melissa Etheridge-I Need to wake up

moments..

Vill bara säga Tack Marcha,haha. Tror det var länge sedan jag skrattade så mycket. Network.. blondisch. :D Serri..
Men fan du bjuder jue på det,inte sant. De är jue det skönaste av allt..

Idag fick Muttis äntligen sin efterlängtade pannkakstårta. Har lovat henne allt för länge nu,fick en liten överraskning när jag öppnade ägg paketet,har det bott kycklingar i min kyl eller.. haha Niice. Jag tog lite hänsyn till Emma när jag berättade sa det lite försiktigt samtidigt som jag förklarade att det inte var just det ägget jag hade i smeten. haha.

Taggar för match ikväll mot MAI,lite träningsmatch bara det är alltid välkommet. Kanske inte bästa motståndet men match är alltid match! Efter det blir det pizza med Hanna M och Bea,så vitt jag vet än så länge..
Men mjölbys pizza är ingen höjdare så jag gö det för att träffa brudarna lite längre:) va gö man inte;)

Seriöst för att ta upp snacket om dessa silikon bröst.. WHY? Såå fult.
-du har sådana underbara bröst..
-tack,doktorn gjorde ett bra jobb för 30.000kr.
kan man vara stolt över något sånt?
ja vet det finns hundra olika själv till att man gö det. Men just för att man vill synas och för att man vill enbart ha större.. aja.
Säger bara äkta vara.. is the shit!!

Har helt glömt bort att berätta om den finaste julklappen jag fick..Måste bara berätta historien bakom..
När jag var liten hade jag massor av dessa små ja va ska vi kalla dom.. Det är små globar med vatten i och så skakar man så kommer det allt som oftast snö. Sen varierar figurerna inuti.. Jag verkligen älskade dessa,hade flera stycken..
(Utan Emmas vetskap om detta..)
I år på självaste julafton när vi jobbade hade vi julklapps utdelning,Emma fick lite saker från USA,ett par rosa och då menar jag ROSA trosor från Victoria Secret´s sen ett par strumpor flicksnärtan letat överallt efter. Bara små saker vi skulle inte handla något egentligen men när jag såg detta var jag bara tvungen.
Nu var det min tur att se vad hon hade gett mig,fick först ett brev,jag sa på en gång när jag öppnade de att jag kommer tjuta..Mycket riktigt klumpen i halsen och ögon som tårades.. Läste klart brevet och visste inte om ja skulle våga öppna klappen. Räddslan av att bryta ihop totalt..
Öppnade och först fattar jag ingenting,en stor glaskula som jag inte får upp.. Sen när jag väl får upp den,så vet jag inte vart jag ska ta vägen..Det är en vit vacker glaskula med en underbart vacker ängel i,jag är svag för änglar av vissa anledningar, och med texten "skaka denna så vet du att det finns två stycken som tänker på dig,du kommer alltid vara våran ängel."
Tårar tårar tårar..
Älskar dig.



Bild på julklappen och "ägg incidenten" kommer..


Home of the Brave

Har verkligen överträffat mig själv.. Lova att inte garva nu.. LOVA sa jag!
Nästan lite pinsamt, men jag kanske är aningen för snäll mot dessa försäljare när dom ringer men tror att det enbart är just för att jag själv vet hur det känns ,svaret är ja det är skiit ,att sitta där.
Förra gången det ringde så sa jag till mig själv,Emelie seriöst säg inte ring en annan dag den klyschan gick inte ens jag på när ja jobbade. Så nu tog ja ton på en gång,som att det hjälpte.. Nee.
Kille i andra ändan malde på är det "Emelie jag pratar med, vi kommer lansera vårens strump kollektion just i ditt område (och stackarn lät hyper entusiastisk som om det vore det bästa som kunde hända just nu)..
Jag avbröt honom flera gånger och sa nej tyvärr ja är inte intresserad och för det andra har jag verkligen inte tid och prata med dig nu. Självklart säger han men detta är fyra frågor det tar fyra sek och sen får du jue prata med mig ;) . Tack men jag tror att jag klarar mig utan dessa lockelser.. Han bara jaha men du får ha en så bra dag som du kan nu då.. haha. Ja bara abssolut det ska jag. Och du tack för att jag fick prata med dig sa ja.. haha han bara garva.
Bra gjort va:) Jag är iaf skit nöjd. Inga lögner utan rakt o snällt bara..

Måste berätta om film nr 2 jag såg igår Home of the Brave vet inte hur många tårar jag försökte hålla borta. Helt klart en skräckfylld upplevelse. Det handlar om några amerikanska soldater som får beskedet att dom ska få åka hem om 2veckor men det blir inte riktigt som planerat. Det är som det står under filmens titel på framsidan Kriget släpper aldrig taget om dig! . Den är lite väl "patriotisk" ibland men det skiter jag i,jag har inga problem med de jag gillar bra filmer och detta var sannerligen en. Det otäcka är att det man får se i filmen är vardag för många familjer.
Ryste exktra mycket när jag såg den gula rosetten i en scen,den såg jag på både bilar och hus när jag var i USA. Det är verkligen nu och här!!
Som sista scen har dom lagt in denna text och då fanns det inte någon fläck på kroppen som inte rös..

Krig börjar precis var man vill,
men slutar inte riktigt där man tänkt sig.
Machiavelli





en snabbis

Har i stort sett precis kommit hem från en ur mysig kväll/natt hos Yster,fick god mat och skratt sådant gillar vi starkt. Kollade lite grammis gala också,ja va ska man säga samma artister nominerade i nästan alla kategorier. Variationen inte vår grej(?).
Varit ute nu på morgonen och gått med Muttis en timma,så skönt. Precis när jag kom ut genom porten imorse kände jag att det skulle bli en underbar promenad och så blev det,dock fryser man galet om låren och rumpan men det har man kanske sig själv att skylla. Nåja skönt var det.
Burr burr min lägenhet borde verkligen få en titt av vaktmästaren så kallt. Dom som varit här håller nog verkligen med mig,filtar finns så det blir över.

På schemat idag står det träning x2 och en massa dö tid som tyvärr bör spenderas till lite plugg. Läser en engelska bok som jag seriöst inte kan ta till mig. Det är väl bara att kämpa vidare. Skriva rent en uppsats och gö den andra uppstatsen med. Spännande kväll. :S

Fick veta igår av Cao,som alltid för övrig har infon man någonsin kan behöva,att vi ska ha träningsmatch mot MAI imorrn fredag i Dackehallen. trevligt. Sådant välkommnas.
Jue mer man får vara med gänget desstu bättre.

Till er Södra människor som läser detta, den 19/1 efter finalerna (dom är väldigt sent men iaf) så ska vi dra ihop till lite..va man nu vill kalla det. Men inbjudan säger så här La Familia går på AfterCup hos Bea tolka det hur du vill,fotbollssnack bra musik och kanske en o en annan..:)
Vi har ännu en gång bestämt att både Dam och Herr är välkommna. Det blir de sista vi gö innan allvaret med diverse försäsonger drar igång..

Nästa helg kommer Nerf hem med,wiiihie..

Återkommer senare idag med ett annat inlägg..bråttom nu..


Stomp the yard



Okey laddad med så sjukt mycket energi såg Stomp the yard  nyss,finns det något underbarare än att känna musiken som fyller hela kroppen med rytm.. Ahh vill dansa.. :D
Att man kan få så mycket underbar energi,wiie feel it!!


Igår hade jag fin besök Förste Sekr var här på en fika. Jo,jag tackar här snackas det vuxenpoäng när man åker från Mjölby för en fika.
Tredje dagen jag säger detta men La Familia is the shit! Säger bara vi gjorde det!! Helt sjukt,det gänget..grymt!
Snacka om att vara lyckligt lottad,spelar i ett galet lag med utomordentligt fina människor. Kommer hem och har utomordentligt fina människor även här.
Mycket har hänt i livet men lärt mig att ta vara på det små glädje ämnena.
Dock kommer tankarna till er som lämnat oss alldeles för ofta,men då har jag jue mina små änglar som finns runt mig..

 Änglar finns,alla bär bara inte vingar!!


Annars händer inte mycket återigen till arbetsmarknadens förfogande..:/ Surt..
Frågan är om det blir E&E´s städcrew i Örebro framöver..? Hahah
Då vare dags för lite mat igen,svar ja jag äter jämt. Men tusan det är jue så gott.. Sen träna ut lite energi :D Love it!


Dagens styckesindelning tilldelas Nea som är lite för blond för hålla rätt på vilken rad hon precis läste.. Virr virr på henne! :P


Dagens soundtrack;Flo Rida ft T-Pain - Get Low

Egotripp(?)

Börjar med att skriva direkt till Yster,jag är inte sur,bara fruktansvärt trött.
Ge mig energi för tusan någon. Tankar håller en vaken alldeles för mycket på nätterna.
Ångest över,nutid och framtid. Men börjar forma tankarna om framtiden lite mer info man samlar på sig. Får se om det blir som idéerna ser ut nu.
Annars just nu hann jag vara arbetslös en dag sedan var någon sjuk,lite segt men pengar är ett måste och det är bara att glatt studsa upp när klockan ringer.. Men ska erkänna att jag snooza 15 min extra idag. Det borde finnas något morgon program så pass tidigt som man kan slö titta på, Muttis, du hade väl något yoga program du kikar på till frullen..:) Värt kanske att slänga en tanke på det.. Någon som har en idé. Farbror Frej kanske,fast då finns risken att man kommer in i bilen med ett humör man bara vill spy på.
Hur som helst trodde jag vant mig att gå upp men endast en dag behövdes att rubba dygnsrytmen.

Detta med blogg är annars ett lite halv knepigt kapitel.. Är det en egotripp man utsätter andra för eller är det man skriver som en vuxen dagbok.. hm nästan både och om du frågar mig. Veti tusan vad jag får ut av egotrippen men kanske att man om man har något vettigt att säga någon dag kan beröra någon. Och det är ett helt okey ego tänkande enligt mig. (För stort ego annars är vidrigt.) För annars vet jag inte,som bloggare har man noll koll på vem som läser. Men kankse charmen i sig bara där:) Nå väl..

Annars kan Von Bach titulera sig som förste sekr för Festis..som Bea uttryckte det. Vi har noga valt ut henne ut efter hennes kriterier. Och tro mig detta är ett ärofyllt uppdrag man ska skatta sig lycklig om man får.. :D
Vi är Tacksamma soffsnattaren .

Stackars mami sen då,varit utomlands och legat sjuk i lunginflammation och njurarna som krånglar..Va händer och vilken gång i ordningen..:(

Jag borde snart vara mästare på att tina upp mat eller snarare hur lång tid allt tar.. Har nämligen och kommer inte skaffa mig någon micro. Tror verkligen den endast medför snabbmat.. Jag är absolut inte hyper nyttig, som dom flesta vet äter jag inte några som helst grönsaker eller frukter,banan är enda då,men spelar man fotboll så måste man..
Men har bara en idé att om ja skaffar mig en så kommer ja förmodligen ha så dålig självdiciplin att jag köper mig färdig mat för att jag är lat. Det är nu jag märker att jag nästan pratar emot mig själv men en pizza då och då formar bara kroppen och det är charmant:P haha.

Nehe,va tror ni gott folk dagens onödigt vetande timme är slut. Dags att dra sig mot lite mat o träning.
Muttis glasbitar är vi.. och du har nog den vackraste formen,Älskar dig!



hur länge sen är detta:)?




Ps. Muttis är ett smeknamn.. D.s

7 Dagar kvar..

Kl har precis slagit 12.00 och jag inser att jag legat o slappat alldeles förlänge i sängen.. Måste ta vara på mina sista dagar som 21 åring. Detta år har verkligen sprungit förbi. Det var nästan exakt ett år sedan jag satt och försökte tänka ut vilken packning jag skulle ha med mig till Kuba.. Finns det något mer underbarare än att resa så säg. Om ja kunde jobba med att få resa så tar ja jobbet:) På tal om jobb,dom ringde imorse så imorrn är det härlig upp gång igen.. 05.15 ringer klockan.. Trots att det är min första dag på ovisshetens arbetsmarknad så har ja ångets. Jag kan inte bara vara hemma.. Men ska lägga på ett kol på mina engelska essay så dom blir klara o läsa ut boken så jag ligger mer före. Skönt att gö sin egen takt på något vis,men säger bara till er som inte gått ut gymnasiet ännu,plugga,plugga,plugga- Komvux är verkligen ingen lek.. Har redan lite små panik över min slutliga redovisning av något projektarbete jag såg att vi ska gö.. Men det finns värre saker intalar jag mig(klart att det gö det)och ibland lurar ma tankarna bort från det obehagliga.

Ska försöka spara pengar nu så ja kan åka kanske kanske med Nea till sälen,måste få åka lite bräda i år. Sen Blir det Hjördis och Berit som ska försöka sikta in sig på något underbart resemål.. Till hösten/vintern ryktas det om en resa till Thailand.. Jo jag tackar, Men nu är det den 7 Januari 2008 och jag fokuserar mina tankar på här och nu.. Även om mina blickar flackar till resekatalogen när begäret blir för stort.

Så vad står på planeringen idag,eftersom jag redan slösat bort alldeles för mycket tid så ska jag ta och laga lite mat (kan jue vara bra så magen blir belåten menar jag;) Sen bär det av till gymet för lite träning och sen ska jag äntligen få träffa min underbara mamma som kom hem från Tenerriffa igår,stackars Mami har varit sjuk i tre veckor då inkl hela vistelsen där.. Så vårdcentralen för henne idag. Sen ska jag ta och snylta på deras bil,min bil med personlighet måste säga hejdå till sitt bil liv snart.. skroten hägrar.. :( Fyra år av glädje med den. Haha.
Så passaten får visa vägen in till Mjölby och träning ikväll.. sa det igår men säger det igen.Dom där Södra brudarna är min familj.. Lycka o glädje med dom!

Nej nu är kl 12.12 och ja mååste gå upp.
                    
Bild1..Ferry i sin glans:)  
2. Diskutera det kan vi:)  
3. Herr var med också:)  
4.Är det Efterfest..           
5...så är det:)         

Kapitel Ett TvåtusenÅtta



Ensam i en 43kvm och en massa funderingar. Lite notstalgiska influenser svepte över mig och jag kände en klump i magen ..varför(?)
.
Tankarna svänger bäst dom vill som bekant och det kan gå undan det ska man ha klart för sig. Sitter i min godan ro och funderar på varför vissa människor lägger så himla stor vikt på det oväsentliga (ialla fall som jag ser det) hur vidare den och den klär sig rätt eller inte. Jag själv följer verkligen inte konstens alla regler angående mode utan jag tycker att det som kan betonas som Stil är när man har en personlighet i den,eller snarare när ens egen personlighet tränger igenom. Detta är absolut ingen stund att snacka ner alla som är hyper mode intresserade men kan känna att jag skulle vilja lyfta folks perspektiv och syn på det viktiga.. Att man kan svälja allt och att man vill se ut som alla andra är för mig lite oförklarligt. 
Jag gillar verkligen kläder och speciellt då kanske jeans..Dom som känner mig vet att jag inte är någon girly girl så det är baggy jeans och sneakers som ligger högt på min prioriterings lista när shopping suget sätter sig in. I USA tror jag att jag var i en dröm, alla dessa väggar av sneakers som mina ögon aldrig skådat ,alla former ,färger och kombinationer.. Det fanns något för alla. Jag har precis vaknat upp ur denna drömmande värld och insett att det måste varit en marddröm eller snarare upptäckt att jag gjort det till en.. Jag kom hem utan ett enda par sneakers.. Fråga mig inte men en tids blackout måste ha omfamnat mig.

Saker händer i livet av olika anledningar men med all säkerhet så är det just därför dom händer. Det känns som att man snart borde bli skonad av allt som sker. Det kanske sorgliga i det hela är att allt som sker är det som formar oss. Vi är som oslipade glasbitar som ligger på havsbotten och bara väntar på att en våg ska svepa med oss när vi minst anar det och forma oss till den ofta så vackra form som bildas. Men allt för ofta så går glasbitarna sönder eller dom kommer bort på havets botten och då undrar man verkligen varför..(?)
Men den frågan vet vi alla att det finns inget svar på det, åtminstone inte tillgängligt för den som letar.

Det är glädjen av stunderna tillsammans med er som får glasbiten att hålla sin fina glans..

Så dagens glädje: Södra gänget! tack för en underbar kväll igår..

Shiiit.. hundra år sedan

Seriöst visst att man är ringrostig men orka att texten försvinner.. ahhh!
Så det ända jag orkar skriva för nu är Södra gänget är det undrabaraste gäng som inte går av för hackor.. Tack för en underbar kväll!!!


Top model Kanada nu.. skriver mer imorgon,aggritionerna nu.. Ahhhh!!!!!

RSS 2.0