< Home

För och emot..



varför ska vi ta beslut som endå kommer att förfölja oss efter att dom väl är tagna. Det finns saker som man måste fatta, måste tvinga fram en åsikt om. Om man inte har en åsikt eller en känsla så slår man lite i underläge. Man lyssnar lyhört runt om ,lyssnar,tar in, bearbetar. Frågan är vad vill vi? Vad vill jag?
Är det såhär jag vill ha det framöver.. Frågan kanske snarare är;Hur ser det ut framöver? 
Många frågor och så lite svar. Inte ens pikar.
Vad är det som får en en djurflock att ta skydd när dom känner av faror..jo instinkt. Borde inte vi också besitta den egenskapen, man kan tycka det. Oftast gö den det, men ibland sviker den. Vore så bra om man kunde ha någon som kunde hjälpa en med alla beslut som ska forma en. För det är just det i första hand som formar oss,våra beslut. Det börjar där,konturerna hittar sin form. Följer våra krokiga vägar gjorda av beslut, vare sig dom för med sig ånger,ångest eller lycka.. Dom formar oss.
Får en svidande magknip på detta,egentligen vart ligger det svåra.(?) Sätt upp en lista så vet jag vilket som skulle vara bäst.
Frågan är vad som skulle gynna framtiden. Och eftersom jag inte ens vet hur den kommer att se ut så kan jag inte heller se på vilket sätt den skulle gynnas.. Antingen tar man ett beslut och tror på det. Eller så fegar man ur och står fast vid det redan tagna beslutet som skulle få suddas ut för det nya.
Att saker och ting ska behöva vara så himla invecklade ibland, gissar på att det är för att vi ska noggrant överväga hur vi vill ha det.
Väcks saker inom en som man försöker att trycka bort..hjärklappningen sätts igång,huvudvärken knackar på din axeln för att få kliva på.. När är det egentligen meningen av att vi ska njuta(?) Är det just kombinationen att få det att synka som är livet och njutningen kommer därefter.. ?

Fan va flummigt allt blir men om hjärtat inte fått sagt sitt på ett tag så blir det lätt att det släpps på för mycket. Ni vet först öppnar man lite sen kommer allt..

Blir inte klok på detta..


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0