< Home

Partykåta grannar och slemmiga leksaker..

Måste börja med att tacka Syrran för den underbara överraskningen du gav mig i morse när jag skulle på toan, spola spyan spola.. hahaha!!
Gårdagen spenderades i lkpg med Nea,Milla,Ia,Lisa och Syrran sjukt skoj hade vi, blev lite av det goda kan man säga:) Mer sånt till folket.
Om man säger så här, somliga har det andra inte. Life is a bitch..;)

-- Ett gäng partysugna människor från lite olika bakgrund samlades i en ort på en slätt för att skåla glasen i en ringande vers. Gänget fick besök av en "våldtäktsman" som skrämde upp besökarna, som tur är blev scream masken hängandes kvar på sin krok i hallen. Kvällens värdinna blev uppringd av partykåta grannar som lekt dektektiv efter att ha sökt rätt på vem lägenhetsinnehavare var. Över gick tre brudar som hade i sikte att få med sig alkohol tillbaka, uppdraget misslyckades då dom bara ägde några få. Ett fejksamtal senare var brudarna på väg tillbaka till den rent ut sagt dimmiga lyan. Det skrattades och det visades partytrick som förmodligen skulle gå hem i talang eller liknande program. Tiden slog springa-till-bussen-time och det var nästan vad som krävdes, dock var det ingen sådan aktivitet som skedde utan det var mer att folk sprang ifrån sina accessoarer. Efter en knippe charm och lite hund ögon hade en själ bönat och bett efter en cancerrulle att stoppa i munnen. Bussen tog gänget närmare destinationen på ett behagligt vis. Väl framme så skedde det som nästan alltid inträffar någon hade glömt sin identitet iform av ett körkort , hårda vakter rubbade inte på reglerna. Så taxi tillkallades för att hämta det lilla kortet.
Halsarna började bli torra så i väntanstider släcktes törsten med en öl på vad som kan liknas en ungdomsgård. En anhörig till identitetslösa personen mottog ett samtal från denne och nyfikna själar runt om insåg snabbt att något inte var helt som det skulle, en nyckel är bra att ha med sig när man ska hämta något i en lägenhet som inte är ens egen. Suck,pust,stön och en applåd för den!
Efter skyttetrafik till Johanne(s) gamla lund så var alla närvarande,frågan är om folket skulle satsa lite mer på den härvarande biten. In på stället där det spelades usel musik en dag som gårdagen så tröstade vi våra själar med lite återhämtningsdryck efter det lilla dramat som utspelat sig tidigare. Två blondiner sprang och yrade efter platser för gamlingar som oss att sätta oss vid. Utan resultat stod dom som givakt hos dom andra igen. Med risk för att få ont i benen för alldeles för mycket stående tid så gick gänget med bestämda steg mot ett bord med många lediga platser där nye ansikten som Mats och Pär satt. Hoppet höjdes i deras ögon men släktes lika snabbt då dom insåg att heter man Pär och Mats i detta sällskap så ligger man lite efter,då desas namn oftast sitter på människor hos det manliga könet. Ena pyste den andre hakade på ner på det befolkade dansgolvet för att visa att killar kan(!?).
Kvällen började lida mot sitt slut och det var inte riktigt vad en berörd själ behövde efter heta kyssar.
Det lovades fest, i staden vid vättern som benämns som Motala i många munnar, under lördagen och ett löfte är ett löfte.
Fest blir det, i vilken kategori denna kväll det vet man aldrig. Men utan slem-gosedjuret i soffan så kan det inte bli sig likt.--

Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0