< Home

Spårlöst försvunnen

Varför stylar du ditt hår just över Hell-O?
Det räcker nu!!
Burr.
Som ni förstår så har någon sett till så vi återigen fått Dust It på backen här. Snacka om slöseri med resurser.

Vart befann du dig natten mot tisdagen den 3/2? Har du sett eller hört något som verkade annorlunda så tveka inte och höra av dig, alla tips kan vara av stor betydelse för utredningen. Nr; 99 85 06 47, det går bra att lämna tipsen anonymt.
Även om du inte tror att just ditt tips kan gö skillnad så kan det hjälpa mig att lägga pusselbitarna tillrätta.
Se till att få fast dom som gjorde detta så att dom inte begår samma brott igen, tillsammans kan vi lösa fallet om den försvunna högervanten som har gått igenom en hel ryggsäck med minnen tillsammans med ägaren.

Vilodagarna är över och kvinnan bakom skärmen är fit for fight. Är i stort behov av en träningskompis som kan passa. Pust! Svårt som tusan, många gö fel när dom passar så man får inte ut det man vill av realtionen endå.
Som ni förstår så stångas man med riktiga problem på andra sidan dammen.

Började jonglera lite med tankarna om olika destinationer inför the trip, många ställen finns det. Gäller att börja i tid så man får drömma sig bort lite. Oändliga stränder, värme, palmer, skyltar som du inte förstår ett jota av, vatten som brusar upp mot stranden (opps du upptäckte att du låg för nära och tårna blev blöta)..
Ne men jag längtar inte. Pff, hur kan ni tro de?
Läget just nu är en ryggsäck som väger alldeles för mycket men den är på god väg att bantas ned och en reskassa du inte har sett något av det senaste året.
Men..
t-bana till -Nationaltheatret, Buss 32 Voksen skog, CC Vest, Emh.
Resan till resan är påbörjad.. Living the dream(?)!

Hell-O diggar; Bredband i lyan :)


Comments

Make your comment here:

Name:

E-mail: (Won´t get published)

Your Blog?!:

Comment:

Remember me?
Trackback
RSS 2.0